- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Valla suanda cok kalabalik burasiHerkesin ayaklandığını gördü, atıp tutamaz bence. Şu anda yaptığı gibi, gizli takipte olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla suanda cok kalabalik burasiHerkesin ayaklandığını gördü, atıp tutamaz bence. Şu anda yaptığı gibi, gizli takipte olur
Taşikardi atakları başlamışNe randevusu
Pek bu bölüme gelmiyordum ondandır,geyiktede yazmıştım hatta gidiyom diyeBelkide hatırlamıyorum hiç farketmedim
Öyle tabiBen geçen yıl eşim araba kullanınca hız yapınca çok gerilip korkuyordum.Hatta atışıyorduk.Bu yıl geçmiş Bir şeyleri yendim galibaGeçen yıl kötü bir yıldı benim içinKk icin gitmemki kocam icin bile gitmem kendimiz için
Doğrudur ablaPek bu bölüme gelmiyordum ondandır,geyiktede yazmıştım hatta gidiyom diye
Ben zaten tırlatmışımAzcik tirlatmis olabilirim
Bak sende yaşlanmışsın unutmusun bile gel takıl banaDoğrudur abla
Kafa kafaya verek gidekmiBen zaten tırlatmışım
Abla ben yaşlandığımı kabul ediyorumBak sende yaşlanmışsın unutmusun bile gel takıl bana
Ona sıra gelseKafa kafaya verek gidekmi
Bir haftadir rahatsizim kimseye demiyorum bende işte ataklar geliyo bakalim neye kismet olcakOna sıra gelse
Korkunç ötesiBir haftadir rahatsizim kimseye demiyorum bende işte ataklar geliyo bakalim neye kismet olcak
Bilmem ama çok tatlılar yaBu roman bacilarimizin Hintli kadınlarla bir akrabalığı olabilir mi?
Her zaman askomTeşekkürler
Ben zaten ezelden kabul ediyorum kendi yaşlılığımıAbla ben yaşlandığımı kabul ediyorum
Çok geçmiş olsunBir haftadir rahatsizim kimseye demiyorum bende işte ataklar geliyo bakalim neye kismet olcak
Kopurtecegiz askom,bu ana fikir sadeceAşko biz yine toplanmışız.Ama çok sade olmuşuz ya
Kopurtecegiz askom,bu ana fikir sadece
Hemen geliyorum.Banada bildirrr