- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Vallaaa çok kötü oldu bu dügun işleriSezonu fena bir şekilde dolu geçireceğiz. Herkes bu seneye erteledi düğünleri
Moku yedik
Bugün buzdolaplarına baktım, geçen baktığım buzdolabına 1800₺ fiyat farkı gelmiş. Başka markalara bakacağımVallaaa çok kötü oldu bu dügun işleri
Bugün iyice çalış, yarına hazır olsunTabi jenna elin dansözünün ne işi var eşimin pastasındaböyle bir şey olacaksa ben çıkarım o pastadan anca
Ayy valla canim herseye zam gelmis bence acele et dahada gelirBugün buzdolaplarına baktım, geçen baktığım buzdolabına 1800₺ fiyat farkı gelmiş. Başka markalara bakacağım
Ne yapayım canım, herif ayın 16’sına emeklilik imzasını atmış. Ben 9’una bekliyordumAyy valla canim herseye zam gelmis bence acele et dahada gelir
Hepsi üst üste gelmis canimNe yapayım canım, herif ayın 16’sına emeklilik imzasını atmış. Ben 9’una bekliyordum
Bayram dan 1-2 gün evvel gelir herhalde
Hemen başlıyorum kıvırmayaBugün iyice çalış, yarına hazır olsun
Ne yapalım canım, nasipHepsi üst üste gelmis canim
Kola ve cipslerde genelde 100 MB 500 MB falan oluyor sana denk gelmedi demekOyyyyy kuzum benim, sağolasınbende hep bakıyorum cikmiyo meret
Ben uzun zamandır almadımKola ve cipslerde genelde 100 MB 500 MB falan oluyor sana denk gelmedi demek
Bencede korkmalısınsadece sunum fotoları için 1 den 4 e kadar uğraştım
Yok perişim hiç gelmedi, orada da şansım yokKola ve cipslerde genelde 100 MB 500 MB falan oluyor sana denk gelmedi demek
Iyiyim hemsom şükür sen nasılsınİyi akşamlar hemşom,nasılsın?