- 24 Eylül 2018
- 97.234
- 292.585
Akıllı kadın iştePastadan ben çıkcaksam olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıllı kadın iştePastadan ben çıkcaksam olabilir
Yılan dansı yaparak çıksın kankiekşın olurYarın eşimin doğum günü kankirella e bi pasta olcak tabi dansözlü mü yapsak diyoruz
Korkuyom zati canomKolay gelsin şimdiden dünden beri çalışıyorum. Anca oturdum. Darısı sana ve diğerlerine artık
Bencede korkmalısın sadece sunum fotoları için 1 den 4 e kadar uğraştımKorkuyom zati canom
Teşekkürler cantanem aynen bende öğlenden beri sarma sar, pasta hazırlıklarına başla derken oturamadım doğru düzgün daha bi dünya da geride var sen kurtuldun, yarın da ben kurtulayım daKolay gelsin şimdiden dünden beri çalışıyorum. Anca oturdum. Darısı sana ve diğerlerine artık
Tabi jenna elin dansözünün ne işi var eşimin pastasında böyle bir şey olacaksa ben çıkarım o pastadan ancaAkıllı kadın işte
Yılan dansı mı kıvrıla, tıslaya diyosunYılan dansı yaparak çıksın kankiekşın olur
Allah kolaylık versinTeşekkürler cantanem aynen bende öğlenden beri sarma sar, pasta hazırlıklarına başla derken oturamadım doğru düzgün daha bi dünya da geride var sen kurtuldun, yarın da ben kurtulayım da
Allah yardımcın olsun canımAyyy bebişim internetzede oldum ben
Arkasindan elfatiha oku gitti manyak
Gelmeyecek miymiş?Arkasindan elfatiha oku gitti manyak
Gelirim gene demisti ama kapatiyolarda neoluyosaGelmeyecek miymiş?
Gelirim gene demisti ama kapatiyolarda neoluyosa
Iyiyim canim sen nasilsin
Nasılsın FilizCan?
Çok şükür canım. Misafirlerle gezmeye çıktık, onları yolladık, eve geldik şimdi. Pert olmuş durumdayımIyiyim canim sen nasilsin
Görumceme geldim bende 1 2 saateeve giderim
Bittimi sonunda dinlen bari azcikÇok şükür canım. Misafirlerle gezmeye çıktık, onları yolladık, eve geldik şimdi. Pert olmuş durumdayım
1 haftalık mola, haftaya aynı nakaratBittimi sonunda dinlen bari azcik
Aksam bizimde vardi kına gittim karsidan baktim döndüm geri bugunde dedim kocaya sen git ne verceksen ver eline dön ben gelemem eylulle bide köy düğünü kalabalik1 haftalık mola, haftaya aynı nakarat
Sezonu fena bir şekilde dolu geçireceğiz. Herkes bu seneye erteledi düğünleriAksam bizimde vardi kına gittim karsidan baktim döndüm geri bugunde dedim kocaya sen git ne verceksen ver eline dön ben gelemem eylulle bide köy düğünü kalabalik