- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.793
- 60
Bize ısı merkezi yakın zaten,84 bloğa 5-6 tane dağıtıcı varmış.Merkezi sistemse onlar ısınana kadar size çok sıcak olur
Bizim pay ölçer var,kısabiliyoruz.Belli bir yüzdesi mecburi gerisi herkes be yakarsa
Aynen ablaBize ısı merkezi yakın zaten,84 bloğa 5-6 tane dağıtıcı varmış.
Pay ölçer bizde yokikeşke olsa yaktığımız kadarını öderdik en azından.
GörüşürüzBen kaçtım görüşürüz iyi akşamlar öpüldünüz
Evet canımHayırlı olsun minnoş düğün mü var?
Evet abla zaten almak için bütçrmizde yetmez mobilya ve beyaz eşya yeterince bütçecimizi zorladıHangisinde rahat edeceksen içine sindiyse onda karar verbence.
Kesinlikle kiralamak daha mantıklı zaten.
Aynen canımElbise her zaman giyilir ,gelinlik kenarda duracak,en güzeli benceinşallah nasip olur canım
Evet canım
Evet abla zaten almak için bütçrmizde yetmez mobilya ve beyaz eşya yeterince bütçecimizi zorladı
Aynen canım
Allah yardımcınız olsun canım. Gerçekten geçinmek çok zor, heleki okuyan 3 çocukla daha da zordurBizim binaya yeni şeyler yapıyorlar.Kamera,bina girişi falan15003 aya böldüler
Ev,araba sigortası bu aymış
Bunlar birkaçı say say bitmez
Kredimiz var zaten
Mecburen telefon aldık
Ayakkabı,okul kıyafeti,kışlık
Aynen canım çok sağ olAllah yardımcınız olsun canım. Gerçekten geçinmek çok zor, heleki okuyan 3 çocukla daha da zordur
Etiket olmaynca tesadüfen gördmBaloncuk bebe nasil
Etiket nasil yapmamisimki benEtiket olmaynca tesadüfen gördm
Özür dilerim fellüzüm
İyi iyi.. Gazman gibi ortalkta duruo
Bayılırım
Hepsini gönder gelsin baloncukum
Renkli kalemlerden alalım
Mevzu mu var hayırdırIyi aksamlar
Herkes burdamı
Yoooo herkes burdami diye merak ettimMevzu mu var hayırdır
Herkes burda ise bir açıklama yapcam gibi bir giriş oldu banaYoooo herkes burdami diye merak ettim
Peki ozaman gidiyim benHerkes burda ise bir açıklama yapcam gibi bir giriş oldu bana
Ben buradayımIyi aksamlar
Herkes burdamı