Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Aliyorum canimya bu aralar biraz canım sıkkın gibi neden bilmiyorum kafam dolu,haftaya galiba randevum gidicem bakalim🥰
Bide incir basladi 5bucuktan beri ayaktayim
Sen nasil oldun🤔
İlaçlar yaramadı mı niye sakinleşemedin🤔
Allah kolaylık versin🤗
Benim ağrılarım başladı🤔Öyle dolanıyorum😃

İlaçlar yaramadı mı niye sakinleşemedin🤔
Allah kolaylık versin🤗
Benim ağrılarım başladı🤔Öyle dolanıyorum😃
Ilaclar gogusumdeki dökuntulerden sonra sadece sağ elimin parmak aralarinda dokuntuler basladi daha sonra sari sari su topladi kasinmaya basladi ve patladi o el benim elim degil bende bunlari sanirim kafaya takiyorum😌
Senin agrin kolay degil canim Rabbim yardimcin olsun💞

Ilaclar gogusumdeki dökuntulerden sonra sadece sağ elimin parmak aralarinda dokuntuler basladi daha sonra sari sari su topladi kasinmaya basladi ve patladi o el benim elim degil bende bunlari sanirim kafaya takiyorum😌
Allah feraha çıkarsın canım

Ben buradan bakınca gerginliğini farkediyorum😃
Takma kafaya alışınca düzelecek🤗
İşlerin başladı oda seni geriyordur.
Sağ ol canım🤗

Ben buradan bakınca gerginliğini farkediyorum😃
Takma kafaya alışınca düzelecek🤗
İşlerin başladı oda seni geriyordur.
Sağ ol canım🤗
Tanıdın sanirim artik beni🤗
Insallah düzelcek canim bide okadar incirler dökmüşki anlatamam sana ilk defa boyle biseyle karsilastik bu sene asadaki odayi yaptirmayi düsunuyoduk cocuklara birde araba meselesi vardi ama kismet olmucak sanirim bir hastalik oldumu milletten araba dilemiyoruz verirmi herkes arabasini

Tanıdın sanirim artik beni🤗
Insallah düzelcek canim bide okadar incirler dökmüşki anlatamam sana ilk defa boyle biseyle karsilastik bu sene asadaki odayi yaptirmayi düsunuyoduk cocuklara birde araba meselesi vardi ama kismet olmucak sanirim bir hastalik oldumu milletten araba dilemiyoruz verirmi herkes arabasini
Aynen araba şart canım😏
Hakkınızda hayırlısı🤗Bu yıl her şey öyle oldu 🤷🏻‍♀️

X