- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
BekliyoruzPeki ozaman gidiyim ben
Gidiyim ozamanBekliyoruz
Git ozaman bekliyoruz dedin sandimKonuşma bekliyorduk
Yok yaGit ozaman bekliyoruz dedin sandim
Keyfin yok sanki ilaçlarını alıyor musunHeee teşekkür ederim
Nereye bePeki ozaman gidiyim ben
Aliyorum canimya bu aralar biraz canım sıkkın gibi neden bilmiyorum kafam dolu,haftaya galiba randevum gidicem bakalimKeyfin yok sanki ilaçlarını alıyor musun
Kürkcü dukkanimaNereye be
İlaçlar yaramadı mı niye sakinleşemedinAliyorum canimya bu aralar biraz canım sıkkın gibi neden bilmiyorum kafam dolu,haftaya galiba randevum gidicem bakalim
Bide incir basladi 5bucuktan beri ayaktayim
Sen nasil oldun
Ilaclar gogusumdeki dökuntulerden sonra sadece sağ elimin parmak aralarinda dokuntuler basladi daha sonra sari sari su topladi kasinmaya basladi ve patladi o el benim elim degil bende bunlari sanirim kafaya takiyorumİlaçlar yaramadı mı niye sakinleşemedin
Allah kolaylık versin
Benim ağrılarım başladıÖyle dolanıyorum
Allah feraha çıkarsın canımIlaclar gogusumdeki dökuntulerden sonra sadece sağ elimin parmak aralarinda dokuntuler basladi daha sonra sari sari su topladi kasinmaya basladi ve patladi o el benim elim degil bende bunlari sanirim kafaya takiyorum
Senin agrin kolay degil canim Rabbim yardimcin olsun
Ben buradan bakınca gerginliğini farkediyorumIlaclar gogusumdeki dökuntulerden sonra sadece sağ elimin parmak aralarinda dokuntuler basladi daha sonra sari sari su topladi kasinmaya basladi ve patladi o el benim elim degil bende bunlari sanirim kafaya takiyorum
Senin agrin kolay degil canim Rabbim yardimcin olsun
Amin canim amin cümlemizi insAllahAllah feraha çıkarsın canım
Tanıdın sanirim artik beniBen buradan bakınca gerginliğini farkediyorum
Takma kafaya alışınca düzelecek
İşlerin başladı oda seni geriyordur.
Sağ ol canım
Aynen araba şart canımTanıdın sanirim artik beni
Insallah düzelcek canim bide okadar incirler dökmüşki anlatamam sana ilk defa boyle biseyle karsilastik bu sene asadaki odayi yaptirmayi düsunuyoduk cocuklara birde araba meselesi vardi ama kismet olmucak sanirim bir hastalik oldumu milletten araba dilemiyoruz verirmi herkes arabasini
Aynen canim insallah bakalim kismet ya Rabbim rızkimızi vermistirAynen araba şart canım
Hakkınızda hayırlısıBu yıl her şey öyle oldu