- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Abla bu salağa yatma zamanla oluyor sanırımVallahi inan hepimiz doluyuz.
Ben salağa yatmayı tercih ediyorum
Canım nasılsınGeldi poncikella
Aynen öyle oluyor.Abla bu salağa yatma zamanla oluyor sanırımben daha yatamiyorum
Daha tam olmadim bence
Kadın annemden 2 yas kucik anam yaşında kadın bana daha yol iz gostermeli !
Ergen gibi işleri var yemin ederim çocuğu ondan daha zeki daha mantıklı
Şu suscak taraflarim durmuyor bir türlü
İyidir canımÇok şükür nevoscan iyilik sen nasılsın
Aynen öyle oluyor.
Anlamıyor,bilmiyor gibi davranmak en iyisi
Ben normalde pek kavga etmem.Soğuk ve uzak olurum.Gerek yok laf yarışına
Doğum günü kutlu olsun yakışıklı nin sağlıklı başarılı nice yıllaraİyidir canımBugün oğlumun doğum günüydü.
Eşim göreve gitti .Sonra yaparız diyorduk ama oğluma kıyamadım sürpriz doğum günü yaptık
Annem ile firdefs geldi.Yemek sonrası yürüyüş yaptık..Henüz ağrılar vaşlamadan bu sıra yürüyorum
Ben herkese aynı tavırdayım.Zaten değer vermediğim insan istediğini konuşup yapabilir.yordu beni yıllar
Ya böyle tripten anlayan insana salağa yatarsın da ...arkamı döndüm konuşmadım arkamdan konuşmuş diye
Geldi ta dibime oturdu
Ve benim bana konuştuğu lafı sanki benim yanımda baskasona söylermiş gibi tekrar konuştu
Bende tutamamdim kendimi bak dedim bana bak bana iftira atma ...gel yüzüme söyle konuşalım anam yaşında kadınsın
Ben öyle bişey yapmadım
Elit cizgimden cikardi beni
Elit demiskenKukrim nasılsın canım
Teşekkür ederizDoğum günü kutlu olsun yakışıklı nin sağlıklı başarılı nice yıllara
Oo maşallah ne yoğun bir gün olmuş nevoş senin için hemde çok güzelİyidir canımBugün oğlumun doğum günüydü.
Eşim göreve gitti .Sonra yaparız diyorduk ama oğluma kıyamadım sürpriz doğum günü yaptık
Annem ile firdefs geldi.Yemek sonrası yürüyüş yaptık..Henüz ağrılar vaşlamadan bu sıra yürüyorum
Ya herkes herşeyi yapabilir ama arkamdan konusamaz konustugunu duyarsam gider konuşurum mesela ..ama bir olur iki olur yaniBen herkese aynı tavırdayım.Zaten değer vermediğim insan istediğini konuşup yapabilir.
Çok sağ ol canım benimOo maşallah ne yoğun bir gün olmuş nevoş senin için hemde çok güzel
Mutlu yıllarıniz olsun hep birlikte, doğum günü kutlu olsun paşanınrabbim mutluluğunuzu bozmasın ınş felekten bir gün olmuş nevoş maşallah
Yorma kendini çok fazla yinede, nolur nolmaz
Öyle çözmek lazım.Ama kafaya takmaya gerek yok.Ya herkes herşeyi yapabilir ama arkamdan konusamaz konustugunu duyarsam gider konuşurum mesela ..ama bir olur iki olur yani
Beş para etmez aslında bahsettigim kişi ama insanın moralini bozuyorÖyle çözmek lazım.Ama kafaya takmaya gerek yok.
Gerek yok boşa enerji kaybıBeş para etmez aslında bahsettigim kişi ama insanın moralini bozuyor
Noldu gız gece gece neye köpürdün böyleyordu beni yıllar
Ya böyle tripten anlayan insana salağa yatarsın da ...arkamı döndüm konuşmadım arkamdan konuşmuş diye
Geldi ta dibime oturdu
Ve benim bana konuştuğu lafı sanki benim yanımda baskasona söylermiş gibi tekrar konuştu
Bende tutamamdim kendimi bak dedim bana bak bana iftira atma ...gel yüzüme söyle konuşalım anam yaşında kadınsın
Ben öyle bişey yapmadım
Elit cizgimden cikardi beni
Elit demiskenKukrim nasılsın canım
Azcik yor ama minnacık nevoşÇok sağ ol canım benimAynen iyi oldu
Biraz yorayım hamladım oturmaktan
Son günlerim zatenAzcik yor ama minnacık nevoş
Geliyo gelenSon günlerim zaten
Aynen geliyorGeliyo gelen