AlışırsınHimm yani yapıyorum tabi de yarışmaya katılacak kadar değil
Yaaa,neden
Kendinden bahsettin mi yoksa ben mi görmedimYaaa,neden
Yoo bahsetmedim sayfanın kuralı mi?diyet takimlarindaki gibi formu görmedim benKendinden bahsettin mi yoksa ben mi görmedim
Merak ettim kaç yaşındasın nerelisin
Yok kurali değil canım ..biz aşağı yukarı çoğumuz birbirimizi taniyoruz zamanında geldiğimizde az çok tanışmıştık o yüzden dedim ..kural yok yaniYoo bahsetmedim sayfanın kuralı mi?diyet takimlarindaki gibi formu görmedim ben
Annemdeyim minik bugünde iyi degilim biraz
Biz kendimiz sorguya çekiyoruz.İlk sorum yaş kaç olurYoo bahsetmedim sayfanın kuralı mi?diyet takimlarindaki gibi formu görmedim ben
Yaş 30Biz kendimiz sorguya çekiyoruz.İlk sorum yaş kaç olur
Ben nasıl görmem essek ben
Yok kurali değil canım ..biz aşağı yukarı çoğumuz birbirimizi taniyoruz zamanında geldiğimizde az çok tanışmıştık o yüzden dedim ..kural yok yani
Ama saçma değilmi ,herkesin nickname ile kaydoldugu bir yerde adını yaşını falan söylemek?Biz kendimiz sorguya çekiyoruz.İlk sorum yaş kaç olur
Sadece duvarımi kontrol etmişim
Söylemezsin mademAma saçma değilmi ,herkesin nickname ile kaydoldugu bir yerde adını yaşını falan söylemek?
Beni beniiiii
Evet evetPekiliste kalabalık anlaşılan
Ay estağfurullah ne eşeğiBen nasıl görmem essek ben
Ben senin duvarında paylaşsaydım görürdün de ben de karıştırmışımSadece duvarımi kontrol etmişimşimdi farkettim kendi duvarına yazmışsın çok özür dilerim bildirim çoktı kaynamış
Yeni gordim bunu hayırdır neyin varAnnemdeyim minik bugünde iyi degilim biraz
İyi keselenememis olabilirimBeni beniiiiiama sen kaşınıyorsun biliyorsun degilmi