Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba yeni evliyiz ve eşimin arkadaşları hayırlı olsuna gelecek akşam çaya davet ettik trileçe yapmayı düşünüyorum altın gününe çevirmeden yanına başka neler yapabilirim yardımcı olur musunuz
Merhaba yeni evliyiz ve eşimin arkadaşları hayırlı olsuna gelecek akşam çaya davet ettik trileçe yapmayı düşünüyorum altın gününe çevirmeden yanına başka neler yapabilirim yardımcı olur musunuz
Trileçe rulo börek karışık çerez bi de küçük küçük top mercimet köftesi yapsam nasıl olur gelecek olanlar genç olduğu için kararsız kalıyorum orta yaşlı olsalar kolay
Trileçe rulo börek karışık çerez bi de küçük küçük top mercimet köftesi yapsam nasıl olur gelecek olanlar genç olduğu için kararsız kalıyorum orta yaşlı olsalar kolay
Aksam çayı dediğiniz akşam yemeğinden sonra gelen misafir gibi bissy mi öyleyse karınları tok olur trilece iyi fikir yanınada tatlı tuzlu kuru pasta yaparsanız güzel olur bide kolayindan kanepe yaparsaniz çerez cips soda cola arkadan meyve yeter