• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çay lekesi

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
arkadaslar tatilde eşimin üstüne cay döküldü pantolunu ve tshirti cay oldu tabi hemen cıkaramadı leke kurudu eve geldik şimdi yıkıyorum kosla döktüm yok cıkmıo hala leke duruyor nasıl cıkarıcam ne yapıcam vbilmiyorum bi fikir lütfen

Kurumuş çay lekesinin çıkması çok zordur. İnternetten bak istersen kurumuş çay lekesi çıkarma yöntemleri vardır, kumaşın cinsine göre de değişir çıkıp çıkmayacağı. Hiç olmadı kuru temizleme yolunu tutacaksin canım.

Aklınızda olsun ilk döküldüğü an kolonya dökün üzerine bide ıslak mendille silin leke gider. Daha sonra yıkarsınız. Kurusada çıkıyor bu şekilde.

arkadaslar tatilde eşimin üstüne cay döküldü pantolunu ve tshirti cay oldu tabi hemen cıkaramadı leke kurudu eve geldik şimdi yıkıyorum kosla döktüm yok cıkmıo hala leke duruyor nasıl cıkarıcam ne yapıcam vbilmiyorum bi fikir lütfen

bizim halıya babam çay dökmüştü ne denediysek çıkmadı ace,domestos,sirke vs. sonra internette reklamlarda bi ürün gördüm denemekten bişey çıkmaz diyerek aldım ürünü püskürtüp ıslak bir bezle sildim lekeden eser yok :) bundan sonra elimin altında olacak tek ürün poxy

Karbonatla limon karisimi cay lekesini cikariyo. Bembeyaz halima cay dokuldu ve kurudu o leke bu karisimla sildim gecti.

Back
X