Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar lütfen bugünde başına bir şey mi geldi demeyin benim psikopat bir abim var sinirlendi çay döktü üzerime 2 .5 çay bardağı Allah'tan kaynar değildi hemen sonra şekerli su sürdü annem iki bacağımıda döküldü ilk kızardı şimdi geçti sağ bacağı m içten içe bı karıncalaniyo lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım biraz psikolojik destek verin bacagimda iz kalmaz demi anneme gidek dedim bir şey olmamış dedi olayı daha fazla büyütme dedi
Ayrıca nasıl abi..Acile gidin hemen. Çok özür diliyorum ama o da ne biçim anaymış!!! Pes
Şekerli su mu? Yanık kremi var mı evde bir etrafı kurcalayın. Silverdin veya hematem olabilir. Olmazsa nöbetçi eczane bakın yakınlarda varsa çıkıp alın. Gece orayı iyileştirir. Eğer yanma hissi varsa rahatlamanız için havluya buz koyup yanığın üzerine tutabilirsiniz. Eğer su toplarsa yani kötü yanmışsa iz kalabilir ama pembelik varsa ve çok acımıyorsa iz kalacağını sanmıyorum.Arkadaşlar lütfen bugünde başına bir şey mi geldi demeyin benim psikopat bir abim var sinirlendi çay döktü üzerime 2 .5 çay bardağı Allah'tan kaynar değildi hemen sonra şekerli su sürdü annem iki bacağımıda döküldü ilk kızardı şimdi geçti sağ bacağı m içten içe bı karıncalaniyo lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım biraz psikolojik destek verin bacagimda iz kalmaz demi anneme gidek dedim bir şey olmamış dedi olayı daha fazla büyütme dedi
Aloe vera hafif yanıklara iyi gelir. Bir yaprağını uzunlamasına kesin. Biraz bekledikten sonra jeli çıkacaktır. Küçük bir kaşıkla jeli sıyırıp yanık yerlerinize sürebilirsiniz.Bizde bitkisi var onu sursem olur mu
Olur tbiki yapragini kes icinden jel cikiyor ya onu surBizde bitkisi var onu sursem olur mu
Arkadaşlar lütfen bugünde başına bir şey mi geldi demeyin benim psikopat bir abim var sinirlendi çay döktü üzerime 2 .5 çay bardağı Allah'tan kaynar değildi hemen sonra şekerli su sürdü annem iki bacağımıda döküldü ilk kızardı şimdi geçti sağ bacağı m içten içe bı karıncalaniyo lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım biraz psikolojik destek verin bacagimda iz kalmaz demi anneme gidek dedim bir şey olmamış dedi olayı daha fazla büyütme dedi
Gittik doktora canım önerin için sagolBuçuk bardaktan yola çıkarak söylüyırum, bişey olmaz. Demekki çay koyulalı 5_10 dakika geçti ki anneniz yarımlamış, sizinkiler dolu kalmış. Mutlaka canınız yanmıştır ama acillik bi durum yoktur. Soğuk suya tutmak yeterli gelir. Olmazsa gece boyu ıslak havlu koyabilirsiniz. Anestol gibi bi krem varsa o da acıyı anında alır.
Bu arada yaşlarınız kaç?
SagolunBence doktora abinizi götürün. Psikolojik desteğe ihtiyacı var kendisinin.
O yanik iz bırakmaz korkmayın. Benim bacağım öyle kötü yandı ki soyulmuştu yine iz kalmadı. Geçmiş olsun.