Acile gidin hemen. Çok özür diliyorum ama o da ne biçim anaymış!!! PesArkadaşlar lütfen bugünde başına bir şey mi geldi demeyin benim psikopat bir abim var sinirlendi çay döktü üzerime 2 .5 çay bardağı Allah'tan kaynar değildi hemen sonra şekerli su sürdü annem iki bacağımıda döküldü ilk kızardı şimdi geçti sağ bacağı m içten içe bı karıncalaniyo lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım biraz psikolojik destek verin bacagimda iz kalmaz demi anneme gidek dedim bir şey olmamış dedi olayı daha fazla büyütme dedi
Aloe Vera bitkisi var ama şimdi faydası olur muAloe vera var mi evde ya da o icerikli krem sprey vs. Bnm kaynar nescafe dokuldu su topladi lr emergency sprey vrdi aloe verali ondan sktim iki kere sabah kalktigimda hafif pembelik aksama gecti
“Olayı büyütme” nedir ya??Yok çok bir şey yok kızarma bile yok Ağrı'da pek yok gitmiyor olayı büyütme diyo
Buz koy araliklarla ve onun yapragindan jelini sur acayip etki etti bnde ve bnm su toplamisti baya yaniktiAloe Vera bitkisi var ama şimdi faydası olur mu
Öfke derken anlamadimÇay sicak değildi,ağrı ve kızarıklık yok.Ama karıncalanma var doğru mu anladım? Ofkenizi bastırmak zorunda olmanın verdiği birseydir bence.
Cekinmiyo aksine her şeyi yapıyor abimle ben tartışıyoduk yine tamam bn haklıyım demiyorum amaAnneniz abinizden mi çekiniyır acaba? Kaynar değilse birşey olmaz ama b-panthol yok mu sürseydin yine de?
Abiniz sinirlendi ve üstünüze çay döktü......Siz fikirlerinizi sözcüklerle savunurken o üstünüze çay dokebilecek yapıda birisi....gerçekten ofkelenmediniz mi abinize??Öfke derken anlamadim
Annemle hiç bir zaman anlasamam zaten bnm çok sivri dilli olduğumu ve onu sürekli bozdugumu söyler ve ben bundan çok mutsuz olurumCekinmiyo aksine her şeyi yapıyor abimle ben tartışıyoduk yine tamam bn haklıyım demiyorum ama
Ağladım çok ağladım ama daha çok ona öfkelendigimde daha çok bir şeyler yapicak birisi artık ondan cekinmeye başladım ama bnmde cenem durmazAbiniz sinirlendi ve üstünüze çay döktü......Siz fikirlerinizi sözcüklerle savunurken o üstünüze çay dokebilecek yapıda birisi....gerçekten ofkelenmediniz mi abinize??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?