• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay dökülmesi

Morrxlx12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
150
1
28
23
Arkadaşlar lütfen bugünde başına bir şey mi geldi demeyin benim psikopat bir abim var sinirlendi çay döktü üzerime 2 .5 çay bardağı Allah'tan kaynar değildi hemen sonra şekerli su sürdü annem iki bacağımıda döküldü ilk kızardı şimdi geçti sağ bacağı m içten içe bı karıncalaniyo lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım biraz psikolojik destek verin bacagimda iz kalmaz demi anneme gidek dedim bir şey olmamış dedi olayı daha fazla büyütme dedi:110:

Arkadaşlar lütfen bugünde başına bir şey mi geldi demeyin benim psikopat bir abim var sinirlendi çay döktü üzerime 2 .5 çay bardağı Allah'tan kaynar değildi hemen sonra şekerli su sürdü annem iki bacağımıda döküldü ilk kızardı şimdi geçti sağ bacağı m içten içe bı karıncalaniyo lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım biraz psikolojik destek verin bacagimda iz kalmaz demi anneme gidek dedim bir şey olmamış dedi olayı daha fazla büyütme dedi:110:
Acile gidin hemen. Çok özür diliyorum ama o da ne biçim anaymış!!! Pes

Aloe vera var mi evde ya da o icerikli krem sprey vs. Bnm kaynar nescafe dokuldu su topladi lr emergency sprey vrdi aloe verali ondan sktim iki kere sabah kalktigimda hafif pembelik aksama gecti

Aloe vera var mi evde ya da o icerikli krem sprey vs. Bnm kaynar nescafe dokuldu su topladi lr emergency sprey vrdi aloe verali ondan sktim iki kere sabah kalktigimda hafif pembelik aksama gecti
Aloe Vera bitkisi var ama şimdi faydası olur mu

Yok çok bir şey yok kızarma bile yok Ağrı'da pek yok gitmiyor olayı büyütme diyo
“Olayı büyütme” nedir ya??
Yarın birgün abiniz psikopatlığına sığınıp bir bıçak sallasa karnınıza yine olayı büyütme mi diyecek?

Psikolojisi bozuk olanlar tedavi olsun, oldu biz de her canımızı sıkana sıcak çay dökelim ne güzel hayat

Anneniz abinizden mi çekiniyır acaba? Kaynar değilse birşey olmaz ama b-panthol yok mu sürseydin yine de?

Çay sicak değildi,ağrı ve kızarıklık yok.Ama karıncalanma var doğru mu anladım? Ofkenizi bastırmak zorunda olmanın verdiği birseydir bence.

Bilerek dökmedi de işte tepsi ye vurdu sinirle kendimi öle acutuyorum yoksa daha çok uzuliyorum

Once bol suya tut,sonra Yumurta aki sur. Fazla sıcak değilse bir şey olmaz. Silverdin yada yanık kremi varsa onuda surebilirsin.

Öfke derken anlamadim
Abiniz sinirlendi ve üstünüze çay döktü......Siz fikirlerinizi sözcüklerle savunurken o üstünüze çay dokebilecek yapıda birisi....gerçekten ofkelenmediniz mi abinize??

Abiniz sinirlendi ve üstünüze çay döktü......Siz fikirlerinizi sözcüklerle savunurken o üstünüze çay dokebilecek yapıda birisi....gerçekten ofkelenmediniz mi abinize??
Ağladım çok ağladım ama daha çok ona öfkelendigimde daha çok bir şeyler yapicak birisi artık ondan cekinmeye başladım ama bnmde cenem durmaz

Back