• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma tedavisi

hanimcik158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
30
3
1
27
Kızlar Günay regli olduğumda çatlatma tedavisine başlayacaktık her şey normaldi reglim düzene girmişti ama duphaston içtiğim halde reglim geçti maydonoz suyu içsem nasıl olur sizce biraz da enfeksiyonum var gibi çünkü sizce neden gecikmiştir kullandığım vitaminlerle ilgili olabilir mi magnezyum omega3 d vitamini kullanıyorum onlar mı etkiledi bilmiyorum eşimde tırdı kısıtlı zaten zamanımız sizce bu çatlatma işe yarar mı

Kızlar Günay regli olduğumda çatlatma tedavisine başlayacaktık her şey normaldi reglim düzene girmişti ama duphaston içtiğim halde reglim geçti maydonoz suyu içsem nasıl olur sizce biraz da enfeksiyonum var gibi çünkü sizce neden gecikmiştir kullandığım vitaminlerle ilgili olabilir mi magnezyum omega3 d vitamini kullanıyorum onlar mı etkiledi bilmiyorum eşimde tırdı kısıtlı zaten zamanımız sizce bu çatlatma işe yarar mı
İlk önce hamile olmadığınızdan emin olun sonra maydonoz suyu için derim

yumurtlama olmadığı için kanama olmuyor. beklemekten başla çareniz yok.

ben çatlatma tedavisi gördüm. o ay gebelik olmadı. bir sonraki ay kendiliğinden oldu gebelik. kullanılan ilaçlar bi kaç ay etkisi devam ediyor

yumurtlama olmadığı için kanama olmuyor. beklemekten başla çareniz yok.

ben çatlatma tedavisi gördüm. o ay gebelik olmadı. bir sonraki ay kendiliğinden oldu gebelik. kullanılan ilaçlar bi kaç ay etkisi devam ediyor
Gerçekten mi çok sevindim ama benim eşim sadece bu ay evde belki bir sonra ki ay yumurtlama günlerimde denk gelmeyebilir şansım kısıtlı Buda beni strese sokuyor. Benim hiç bi zaman çatlamam olmuyo ama yinede reglim düzenliydi bu ay anlamadım ki

Back
X