- 16 Aralık 2019
- 103
- 50
- 13
- Konu Sahibi Goncagul123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedigim gibi 14.günü garantile sen bilirsin amaSon yaptığım test bu diğerlerine göre biraz daha koyu çıkınca acaba kan mi versem yarın dedim ama yarın 12. Gün oluyor işte ne yapsam bilemedim
Bu testleri nerden alıyosunuz fiyatlar ne kadarSon yaptığım test bu diğerlerine göre biraz daha koyu çıkınca acaba kan mi versem yarın dedim ama yarın 12. Gün oluyor işte ne yapsam bilemedim
bu predictor marka. İnt den almıştım.Bu testleri nerden alıyosunuz fiyatlar ne kadar
trendyoldan bakabilirsin canım ben ordan almıştım.Bu testleri nerden alıyosunuz fiyatlar ne kadar
Kuzum birkaç ay kendin normal yolla dene ilaçların etkisi sürebiliyormus.Gunaydin kizlar bugun benim 12. gunum ve sabah testim tam negatif cikti... Son Klomen tedavimdi.. Ocakta asilamaya baslayalim dedi doktorum ama bilmiyorum. Istemiyorum galiba. Olmuyorsa allahimin bir bildigi vardir.. 1 senedir klomen ve catlatma ignesiyle baya kilo aldim. Biraz kendime bakmayi dusunuyorum. Vucudumu toparlamam lazim. Insallah sizin tutar kizlar :)
Ilacsiz adet bile olamiyorum canim ya..Kuzum birkaç ay kendin normal yolla dene ilaçların etkisi sürebiliyormus.
Ay sende aynı benim gibisin. Of nedir bu kadınların çektiği ya.. bende kilo aldım bu ilaçlardan 3. Denemedeyiz bu ay.olmassa bakalım napicak doktor hiç bilmiyorum..Ilacsiz adet bile olamiyorum canim ya..
Hic sorma canim 20 kilo aldim 1 sensée ben bu ilaclar yuzunden. Cok zor ya allahim yardimcimiz olsun.Ay sende aynı benim gibisin. Of nedir bu kadınların çektiği ya.. bende kilo aldım bu ilaçlardan 3. Denemedeyiz bu ay.olmassa bakalım napicak doktor hiç bilmiyorum..
YaniiKizlar dun 12. Gunumde testim negatifti. Bu sabah tekrarladim silik cizgi cikti. Ne dusunmem lazim ? Guzel biseymi ? Kafam karisti sabah sabah.
Yarin tekrarliycam testi canim.. Insallah pozitif cikar yine.. Dun iyice silikti.. Ve gece adet sancilarim oldu kesin adet olucam dedim.. Anlamiyorum bisey ya...Yaniibence bi kan ver hiç uğrasma idrarla benim bugün 17.günüm ama adet olmadım 14.gün negatif cikmisti daha da test yapmadim
Test yapmayi dusunmuyomusun canim?Yaniibence bi kan ver hiç uğrasma idrarla benim bugün 17.günüm ama adet olmadım 14.gün negatif cikmisti daha da test yapmadim
Ümidim yok kiTest yapmayi dusunmuyomusun canim?
Seni o kadar iyi anliyorum ki canim.. ne desem bilmiyorum.Ümidim yok ki
Testinin fotosunu atsana canım.Kizlar dun 12. Gunumde testim negatifti. Bu sabah tekrarladim silik cizgi cikti. Ne dusunmem lazim ? Guzel biseymi ? Kafam karisti sabah sabah.
Son bı kez yap bence test. Eğer çıkarsa hemen kan verirsin kuzumÜmidim yok ki
Kaçıncı gündü senin canımKızlar benimde hala hep silik çıkıyor testlerim ama korkuyorum ilaç etkisi devam ediyo gibi geliyor. bende kan vermeyi dusunuyorum .