- 14 Eylül 2020
- 153
- 74
- 13
- Konu Sahibi Goncagul123
Yaptım yine silik cizgi hemen cikti bu seferSe
sen test yaptinmi bugun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım yine silik cizgi hemen cikti bu seferSe
sen test yaptinmi bugun ?
Evet gözüküyor canimm bence varEki Görüntüle 2693021 Eki Görüntüle 2693021 kızlar görebiliyomusunuz 13.gün
Canım insallah ignein etkisi diye korkuyorum amaEvet gözüküyor canimm bence var
Sen yarın 14. Gün bir kere daha yap test. Çıkarsa yine git kan ver ama bence varCanım insallah ignein etkisi diye korkuyorum ama![]()
Insallah cani ya yarinda cikarsa kan veririmSen yarın 14. Gün bir kere daha yap test. Çıkarsa yine git kan ver ama bence var![]()
Görünüyor çizgi adet gününüz ne zamanEki Görüntüle 2693021 Eki Görüntüle 2693021 kızlar görebiliyomusunuz 13.gün
Adetime daha 10 gun var igne olunduktan 14 gun sonra adet olunuyomus oyleyse eger 2 gun varGörünüyor çizgi adet gününüz ne zaman
Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzumInsallah cani ya yarinda cikarsa kan veririm
Sagol canim ins❤Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum
Evet iğneden 14 gün sora olunuyo ben öyle olmuştum kullandığım da inşallah hayalinize kavuşursunuz yarın Sabah yine yapın testiAd
Adetime daha 10 gun var igne olunduktan 14 gun sonra adet olunuyomus oyleyse eger 2 gun var
Insallah tesekur ederim yarin degilde pazartesi yapip emin olmak istiyorumEvet iğneden 14 gün sora olunuyo ben öyle olmuştum kullandığım da inşallah hayalinize kavuşursunuz yarın Sabah yine yapın testi
Igne yapildigi gun 1. GunKızlar birşey soracağım iğneyi yaptığımız günü 1. Gün mü sayoyyoruz yoksa ertesi gün mü 1. Gün sayılıyor?
O zaman benim bugün 9. Günüm oluyor zaten sabah yapmistim iğneyi de tamam canım sağol.Igne yapildigi gun 1. Gun
Önemli değilO zaman benim bugün 9. Günüm oluyor zaten sabah yapmistim iğneyi de tamam canım sağol.
O daha iyi bencedeInsallah tesekur ederim yarin degilde pazartesi yapip emin olmak istiyorum