- 30 Aralık 2020
- 349
- 275
-
- Konu Sahibi busenurkaay
Ayyyy bende çok heyecanlıyım kuzum ezabı bekliyorum teravih kılacağım inşAllahİnşallah kuzummm
Morlaim.iyi yaa ramazan geldi diye heyecanlıyım
Ay Rabbim kabul etsin canımAyyyy bende çok heyecanlıyım kuzum ezabı bekliyorum teravih kılacağım inşAllah
Hayırlı ramazanlar kuzumAy Rabbim kabul etsin canım
hayırlı Ramazanlar
İnşallah yükselir canım. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahAmin bebeğim çok hevesim kalmadı da bakalım iki uc güne regl gelmezse kannveririm
İnşallah tatlımİnşallah yükselir canım. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İdrar testleri yanıltıyor ya. Eskiden benimde öyle olmuştu pozitifti kanda negatiftiİnşallah tatlım
Aminnn aminnn. Ay idrar kafamı karıştırdı diye kan verdim.oda daha beterkafamda deli sorular yarın idrar da belli olur zaten silik ise iğne etkisi
Günaydın canlarİnşallah yükselir canım. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ya benim idrar pozitif pek olmamıştır iki aşılamam da bile 11gun hep negatif ti.ilkinde kimyasal geçirdim bir tek onda 12gun çizgi vardı kan değerim 24 çıkmıştıİdrar testleri yanıltıyor ya. Eskiden benimde öyle olmuştu pozitifti kanda negatifti
Hatırladım şimdi canım. Bende hamileliğimi 28le öğrendim aslında önemli olan artmasıymış değerin düzenli olarakYa benim idrar pozitif pek olmamıştır iki aşılamam da bile 11gun hep negatif ti.ilkinde kimyasal geçirdim bir tek onda 12gun çizgi vardı kan değerim 24 çıkmıştı
Evet kuzum, hayırlısı ya varsa baş üstüne yoksa devamHatırladım şimdi canım. Bende hamileliğimi 28le öğrendim aslında önemli olan artmasıymış değerin düzenli olarak
Ayyyy kuzucum regl gecikmesini bekle bence o zaman kan verip kesin sonuç alırız inşAllah
İnşallah kuzumm, bakalım karmasik.bi durum olduAyyyy kuzucum regl gecikmesini bekle bence o zaman kan verip kesin sonuç alırız inşAllah
Evet kuzum yaa sende şuan ne yapacağını bilemiyosundurİnşallah kuzumm, bakalım karmasik.bi durum oldu
Kuzum 20 dk snrasnda bellide diğerinde göremedim
Çok tuhaf bı durum oldu bari yoksa sıfırlama da regl olimEvet kuzum yaa sende şuan ne yapacağını bilemiyosundur
Evet ilk çıkmadı.Kuzum 20 dk snrasnda bellide diğerinde göremedimben kırmızıları gördüm bu arada
İnşallah kuzum gidicem doktora hsg den sonra ne derse artık onu yapıcamEvet ilk çıkmadı.
Yaaainşallah bu ay olur ya dinlenecek mısın doktora gitcenmi
İnşallah en kısa zamanda nasıp olsun hepimizeİnşallah kuzum gidicem doktora hsg den sonra ne derse artık onu yapıcam