- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi busenurkaay
Regli geldi kuzumm. HayırlısıAyyyy kuzucum regl gecikmesini bekle bence o zaman kan verip kesin sonuç alırız inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regli geldi kuzumm. HayırlısıAyyyy kuzucum regl gecikmesini bekle bence o zaman kan verip kesin sonuç alırız inşAllah
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inşAllah güzel haberlerini alacağımız bi ay olurRegli geldi kuzumm. Hayırlısı
Hangisini bugün yaptın canımKozlar hala adet olmadım iğnenın 17 sinden selamlar ve kan testi verdim dün cıkmadı 1.20 bat 4 nisan ovulasyon da bugun yaptım
Evet üst üstte yaptım kuzumHangisini bugün yaptın canım
Ucu de bugun kızHangisini bugün yaptın canım
Canimmm inşallah yaaa.Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inşAllah güzel haberlerini alacağımız bi ay olur
Kiz niye pik kiiii. HCG yüksek olunca pik çıkar diye biliyorumKozlar hala adet olmadım iğnenın 17 sinden selamlar ve kan testi verdim dün cıkmadı 1.20 bat 4 nisan ovulasyon da bugun yaptım
Ayyy nedir bizim bu iğneden çektiğimiz bence başka iğne üretmeliler hcg içermeyen kafamız allak bullak oluyo ben geçen gün kan verdim mecbur 29 küsür çıktı babam doktora gösteriyo sonuçları doktor diyo ki gebelik var eşimi arıyolar sonra anlat açıkla canım çıktı iğne etkisi o diye garibim şimdi üzgün üzgün geziyooKozlar hala adet olmadım iğnenın 17 sinden selamlar ve kan testi verdim dün cıkmadı 1.20 bat 4 nisan ovulasyon da bugun yaptım
Anlamdım bişi vallaKiz niye pik kiiii. HCG yüksek olunca pik çıkar diye biliyorum
Ah kiyamma.yaaaAyyy nedir bizim bu iğneden çektiğimiz bence başka iğne üretmeliler hcg içermeyen kafamız allak bullak oluyo ben geçen gün kan verdim mecbur 29 küsür çıktı babam doktora gösteriyo sonuçları doktor diyo ki gebelik var eşimi arıyolar sonra anlat açıkla canım çıktı iğne etkisi o diye garibim şimdi üzgün üzgün geziyoo
İnsallahh nasip.olur da sevinci yarım kalmazAyyy nedir bizim bu iğneden çektiğimiz bence başka iğne üretmeliler hcg içermeyen kafamız allak bullak oluyo ben geçen gün kan verdim mecbur 29 küsür çıktı babam doktora gösteriyo sonuçları doktor diyo ki gebelik var eşimi arıyolar sonra anlat açıkla canım çıktı iğne etkisi o diye garibim şimdi üzgün üzgün geziyoo
Ama ne zaman kan verdin sennAyyy nedir bizim bu iğneden çektiğimiz bence başka iğne üretmeliler hcg içermeyen kafamız allak bullak oluyo ben geçen gün kan verdim mecbur 29 küsür çıktı babam doktora gösteriyo sonuçları doktor diyo ki gebelik var eşimi arıyolar sonra anlat açıkla canım çıktı iğne etkisi o diye garibim şimdi üzgün üzgün geziyoo
İnşAllah canım 10.gün bugün bakalım hakkımızda hayırlısıİnsallahh nasip.olur da sevinci yarım kalmaz
İğnenin 5. günü idrar yolu enfeksiyonuyla gittim acile o sırada onada bakılsın istedim ben nerden bileyim babam benden önce alacak sonuçlarıAma ne zaman kan verdin senn
Olabilir ama tekrar yaptırın test inşallah sonuç olumlu olurKızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 6. günü dün rahatsız olduğum için hastaneye gittim ama ilaç falan kullanmak istemediğim içinde test yaptırdım 28.69 çıkmış ben hala iğnenin etkisidir dedim ama olabilir mi size de bi danışmak istedim
Canım tekrar test yaptırdım 7.29 düşmüş baya değer ama iğne etkisi olduğunu anladım en azından 10. günüm bugün inşAllah olumlu sonuç alırızOlabilir ama tekrar yaptırın test inşallah sonuç olumlu olur
Amin kuzummmİnşAllah canım 10.gün bugün bakalım hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım benimCanım tekrar test yaptırdım 7.29 düşmüş baya değer ama iğne etkisi olduğunu anladım en azından 10. günüm bugün inşAllah olumlu sonuç alırız
sen nasılsın canımAmin kuzummm
İyiyim.bende kuzum daha gelmedi akıntı bekliyorum ya dün bir damla.gordum .sen nasılsın canım