- 30 Aralık 2020
- 349
- 275
-
- Konu Sahibi busenurkaay
Teşekkür ederim canııımKuzum inşallah gebelik vardır 12gun kan verirsin şuan çok erken
Ya kuşummBi koyulma bende görüyorum kuzuumm ay inşallah bu defa olmuştur yüzün gülerr güzel haberlerini bekliyorummYarın belli olur bence dahada koyulursa Papatyamveben-Mavi
İçime iyi şeyler doğdu gördüğüm gibi canıımm amiiinnYa kuşumm
İnşallah artık gelmiştir yavrum inşallah
Sabah inşallah koyulaşma götürürüm ya
Canım ya Allah razı olsun.İçime iyi şeyler doğdu gördüğüm gibi canıımm amiiinn❤
Ayyy kuzum bence ovitrellenin etkisi geçmiştir artık 12. günü test günü zaten hayırlı olsun canımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 17 Mart’a ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı dün 14. Günümde kan verdim 92.20 çıktı yarın bir daha vericem kan sizce yanıltma ihtimali olur mu
Amin canım inşallah çokta umutlanmak istemiyorum yarın tekrar yapıcam test sonucumu yazarımAyyy kuzum bence ovitrellenin etkisi geçmiştir artık 12. günü test günü zaten hayırlı olsun canım
Bekliyorum canım yarın bende kan vereceğim hayırlı haberler alalım inşAllahAmin canım inşallah çokta umutlanmak istemiyorum yarın tekrar yapıcam test sonucumu yazarım
Amin İnşallah sizin yarın kaçıncı gününüz oluyorBekliyorum canım yarın bende kan vereceğim hayırlı haberler alalım inşAllah
Regl gecikmesi yaşadınız mıkızlarım ovitrellede 12. negatif bugün 15. günüm hala olmadım ihtimal var mıdır sizce
Benim yarın daha 8.günüm canım ama ilaç kullanmam gerektiği için yarın tekrar yaptıracağımAmin İnşallah sizin yarın kaçıncı gününüz oluyor
iğneye göre olmam gerekiyordu ama 12 günü test yaptım negatif bugün 15.günüm hala olmadımRegl gecikmesi yaşadınız mı
İnşallah güzel haberler alırsınız size dua edicemBenim yarın daha 8.günüm canım ama ilaç kullanmam gerektiği için yarın tekrar yaptıracağım
İdrar testi mi yaptın canım kan ver bence yarınkızlarım ovitrellede 12. negatif bugün 15. günüm hala olmadım ihtimal var mıdır sizce
idrar testi yapmıştım canımİdrar testi mi yaptın canım kan ver bence yarın
TebriklerKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 17 Mart’a ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı dün 14. Günümde kan verdim 92.20 çıktı yarın bir daha vericem kan sizce yanıltma ihtimali olur mu
idrar testi yapmıştım canım
Bende de negatif çıkmıştı idrar testinde kan verdim yüksek çıktı yarın bir daha vericem bence kan ver yarın canım inşallah olmuşturidrar testi yapmıştım canım
İnşAllah canım tebrik ederim seni :) darısı bekleyen herkeseBende de negatif çıkmıştı idrar testinde kan verdim yüksek çıktı yarın bir daha vericem bence kan ver yarın canım inşallah olmuştur