- 31 Mart 2022
- 149
- 66
-
- Konu Sahibi busenurkaay
Yarın kan vericem tekrar inşallah yükselmiştir sonucumu yazarımTebriklerKanda yanılma olmaz. 92 olupta idrarda çıkmaması ilginç ya bu kaset testler pek güvenilir değil cidden.
Henüz kesinleşen bişey yok doktorum yarın yapmamı söyledi erkenden umutlanmak da istemiyorum amin inşallah Allah isteyen herkese versinİnşAllah canım tebrik ederim seni :) darısı bekleyen herkese
Evet iki günde bir kan istiyorlar birkaç defa artış oranını kontrol etmek içinYarın kan vericem tekrar inşallah yükselmiştir sonucumu yazarım
kızlar selam , benımde iğneden sonra dün 13. günümdü ve test negatif ama regli sancım da yok . Yarın kan versem cıkar mı acabaTebriklerKanda yanılma olmaz. 92 olupta idrarda çıkmaması ilginç ya bu kaset testler pek güvenilir değil cidden.
Varsa kanda çıkar hayırlısı olsunkızlar selam , benımde iğneden sonra dün 13. günümdü ve test negatif ama regli sancım da yok . Yarın kan versem cıkar mı acaba
sizinde 13. gün cıkmamıs sanırım. Herhangi bir belirti varmıydıVarsa kanda çıkar hayırlısı olsun
Ben çatlatma iğnesiyle hamile kalmadım. 3 kere çatlatma iğnesi denedik ama. evde test yaptığımda pozitifi gördüm aynı gün(10.gün) kanda negatif sonucu aldım. Belirti olarak her şey vardı valla kesin oldu bu ay diyorduk hep negatif çıkıyordu. O yüzden belirtilere asla takılmayın iğneler ve ilaçlardan çoğu ve psikolojik.sizinde 13. gün cıkmamıs sanırım. Herhangi bir belirti varmıydı
Kuzum kan ver bence artık ben bile heyecanlıyım senin içiiinBen geldim12.gun.dünle aynı gbi
sabah verdım kusum ya,Kuzum kan ver bence artık ben bile heyecanlıyım senin içiiin
Yanlış hatırlamıyorsam ekim ayında sizle aynı zamanlar aşılama yaptırmıştık değil misabah verdım kusum ya,
hayırlısı dedım testle ugrasmak cok streslı sımdı sabahı bekle sonra dıger sabahı.
ah canım benım yaaaainşallah vardır ya
evetttt senı tanıyorum ordan canım :)Yanlış hatırlamıyorsam ekim ayında sizle aynı zamanlar aşılama yaptırmıştık değil miO zaman tutmamıştı tabii. Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Ne zaman çıkacak sonucuuun kuzumsabah verdım kusum ya,
hayırlısı dedım testle ugrasmak cok streslı sımdı sabahı bekle sonra dıger sabahı.
ah canım benım yaaaainşallah vardır ya
12de canım, pek ıcımde bır heyecan yok yaaa, ıgne gıbı hısseıdyorumNe zaman çıkacak sonucuuun kuzum
Ayyy benimki de o saatlerde çıkacak kuzum dua et bol bol12de canım, pek ıcımde bır heyecan yok yaaa, ıgne gıbı hısseıdyorum
ayyy edıyorum kuzum, Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallaahhhAyyy benimki de o saatlerde çıkacak kuzum dua et bol bol
Amin kuzum inşAllah hayırlı haberler alalımayyy edıyorum kuzum, Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallaahhh
kuzummm benım degerım şaka gıbı, 3,5Amin kuzum inşAllah hayırlı haberler alalım
tatlım kan testım cıktı maalesef 3,5 çıktı .Yanlış hatırlamıyorsam ekim ayında sizle aynı zamanlar aşılama yaptırmıştık değil miO zaman tutmamıştı tabii. Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Aaa kuzum çok ara bi değer aslında biz erken davrandığımız için böyle oluyor bence sen yine takip et dikkat etkuzummm benım degerım şaka gıbı, 3,5