- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi busenurkaay
ay su tez canlılıgımmmm hele tedavı vs olunca duramıyorum ki.Aaa kuzum çok ara bi değer aslında biz erken davrandığımız için böyle oluyor bence sen yine takip et dikkat et
Aynen kuzum hayırlısı benimki de 7.29 çıktı baya geçmiş iğnenin etkisi bakalım şimdi günü bekleyeceğimay su tez canlılıgımmmm hele tedavı vs olunca duramıyorum ki.
bakalım uc test alcam bugun sabahları yaparım regl olmazsam tabi
hayırlısı olsun kuzum
ayy super bu ,Aynen kuzum hayırlısı benimki de 7.29 çıktı baya geçmiş iğnenin etkisi bakalım şimdi günü bekleyeceğim
Yokkk kuzum çok erken gebelik için bugün iğnemin 8. günü daha bu iğnenin etkisidir. Doğru sonucu haftaya perşembe cuma alırım. Kuzum benim aklıma bişey takıldı yumurta çatlatma iğnenle regl arasında 3-4 var senin benimkinde 1 hafta oynuyor neden öyle ki acabaayy super bu ,
hadı ınsallaahhh saglıkla ılerlesın kuzum yaa
ozaman 2-3 gune gecer ıgne etkısı kuzum,Yokkk kuzum çok erken gebelik için bugün iğnemin 8. günü daha bu iğnenin etkisidir. Doğru sonucu haftaya perşembe cuma alırım. Kuzum benim aklıma bişey takıldı yumurta çatlatma iğnenle regl arasında 3-4 var senin benimkinde 1 hafta oynuyor neden öyle ki acaba
Benim bat 11 nisan 14 nisanda olabilirim ama iğnemin 12.günü 5 nisana denk geliyor. Kafam karıştı bu yüzden birazozaman 2-3 gune gecer ıgne etkısı kuzum,
iğneden sonra ben genelde 14-15 gunde regl oluyorum.
Canım benimde normalde 8nisan.Benim bat 11 nisan 14 nisanda olabilirim ama iğnemin 12.günü 5 nisana denk geliyor. Kafam karıştı bu yüzden biraz
Aaa bak ben onu bilmiyordum canım. Kaç gün sayıyorsun iğne olduktan sonra kuzuCanım benimde normalde 8nisan.
Ama iğne.oldugm günden sonra sayıyorum 4nisan
Hayırlısı olsun canım çok ortada takiple derim bentatlım kan testım cıktı maalesef 3,5 çıktı .
Kuzum ben 14.15 günü regl.olunur diye biliyorum.Aaa bak ben onu bilmiyordum canım. Kaç gün sayıyorsun iğne olduktan sonra kuzu
İnşAllah kuzumKuzum ben 14.15 günü regl.olunur diye biliyorum.
gebelik vs yok ise.insallah vardır da gelmez regl
Amin bebeğim çok hevesim kalmadı da bakalım iki uc güne regl gelmezse kannveririmHayırlısı olsun canım çok ortada takiple derim ben
Evrene kötü enerji gönderme canım. Çok mübarek günlerdeyiz bu günlerde edilen dualar geri çevrilmez. Benim hep dilimde kaç gündür sürekli bu aşağıda ki dualar oku kuzum bunları çokça aklına geldikçeKuzum ben 14.15 günü regl.olunur diye biliyorum.
gebelik vs yok ise.insallah vardır da gelmez regl
Çok tatlısın canım.Evrene kötü enerji gönderme canım. Çok mübarek günlerdeyiz bu günlerde edilen dualar geri çevrilmez. Benim hep dilimde kaç gündür sürekli bu aşağıda ki dualar oku kuzum bunları çokça aklına geldikçe
Ay okuyorum hatta dua grubu var ordayım.Evrene kötü enerji gönderme canım. Çok mübarek günlerdeyiz bu günlerde edilen dualar geri çevrilmez. Benim hep dilimde kaç gündür sürekli bu aşağıda ki dualar oku kuzum bunları çokça aklına geldikçe
Aaa ben görmedim canım onu benimde ekleyin bende okuyayımAy okuyorum hatta dua grubu var ordayım.
Sana da yazarim her gün iki kişiye 100adet okuyoruz
Canım sen moralini yüksek tut çok ara değerin Allah’ın izniyle yükselirÇok tatlısın canım.
Rabbimin hikmeti büyüktür yaaa.
Kız regl sancimda kalmadiydiiiii
Anam sancım gitti beta minicik
Tm.seni ekliycem.bir sonraki listede gelirsinAaa ben görmedim canım onu benimde ekleyin bende okuyayım
İnşallah kuzummmCanım sen moralini yüksek tut çok ara değerin Allah’ın izniyle yükselir
Tamam canııımTm.seni ekliycem.bir sonraki listede gelirsin