- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.185
-
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Yeni oluşan gebelik gibi sanki iğne günü haricinde 12. Günde iğnenin etkisi gitmiştir sanki diye düşünüyorum. Herkeste farklı oluyor bende 8. Gün geçmişti mesela ama yarın tekrarla testini benceBilgisi olan yok mu kızlar
Aile hekimi adetin bir hafta on gün geçince gel yeniden dedi. Nasıl beklenecek hiç sormuyor. Zaten iki yıla yaklaştı neredeyse nasıl geçiyor günler bilen yok.. Bende iğneden sonra daha öncekilerde hiç pozitif görmemiştim ondan şaşırdım.Yeni oluşan gebelik gibi sanki iğne günü haricinde 12. Günde iğnenin etkisi gitmiştir sanki diye düşünüyorum. Herkeste farklı oluyor bende 8. Gün geçmişti mesela ama yarın tekrarla testini bence
Hayır ben genelde iğnenin 16. Günü oluyorum. İnşallah öyledir AllahımMerhabaaaa, aslında referans değerleri hastanelere göre değişir genellikle 0-5 arasıdır belkı de yeni yükseliyor olabilir. henüz regl gününüz gelmedi değil mi ?
En güzeli idrarda gebelik testi yapıp koyulanşma var mı onu takip etmekAile hekimi adetin bir hafta on gün geçince gel yeniden dedi. Nasıl beklenecek hiç sormuyor. Zaten iki yıla yaklaştı neredeyse nasıl geçiyor günler bilen yok.. Bende iğneden sonra daha öncekilerde hiç pozitif görmemiştim ondan şaşırdım.
Hayır ben genelde iğnenin 16. Günü oluyorum. İnşallah öyledir Allahım
siz umudunuzu kaybetmeyin bence öyle :) haber verin olur lütttfeeeenHayır ben genelde iğnenin 16. Günü oluyorum. İnşallah öyledir Allahım
Acaba başka markadan stoklu mu alsam. Artımed var elimdeEn güzeli idrarda gebelik testi yapıp koyulanşma var mı onu takip etmek
İnşallah güzel bişey olursa muhakkak yazarım çok sağolunsiz umudunuzu kaybetmeyin bence öyle :) haber verin olur lütttfeeeen
T1 t2 yazan testleri Baya İyi o markanınAcaba başka markadan stoklu mu alsam. Artımed var elimde
artımed bilmiyorum ben bir türlü ısınamadım o testin ne ovulasyonuna ne gebeliğine eczaneden farklı bulabilirseniz olmadı alın. size önerim bugun yaptıysanız ıkı gun sonra yapın yarın için yine arafta kalmayın :) zor bilirim amaİnşallah güzel bişey olursa muhakkak yazarım çok sağolun
dualarım sızınle ben de bugun çatlatma iğnemi oldum, daha bi 14gunluk surecım var dualarınızı beklıyorum :) İnşallah güzel haberleri alacağızT1 t2 yazan testleri Baya İyi o markanın
dualarım sızınle ben de bugun çatlatma iğnemi oldum, daha bi 14gunluk surecım var dualarınızı beklıyorum :) İnşallah güzel haberleri alacağızİnşallah güzel bişey olursa muhakkak yazarım çok sağolun
Aşılama mi olacaksınız normal gebelik planı mıdualarım sızınle ben de bugun çatlatma iğnemi oldum, daha bi 14gunluk surecım var dualarınızı beklıyorum :) İnşallah güzel haberleri alacağız
O kadar küçük bir ilçe çalışıyoruz ki artımed dışında geçen ismini hiç duymadığım bir marka almıştım. T1 t2 yazanlardan değildi benim ki maviydiT1 t2 yazan testleri Baya İyi o markanın
İnşallah çok güzel haberler alırız sizden de çok teşekkür ederim Allah razı olsundualarım sızınle ben de bugun çatlatma iğnemi oldum, daha bi 14gunluk surecım var dualarınızı beklıyorum :) İnşallah güzel haberleri alacağız
Merhaba, naptınız acaba sonucunuz nedir umarım güzel sonuçlar almışsınızdır aynı durumu bende yaşıyorum o sebepten dolayı merak ediyorumİnşallah çok güzel haberler alırız sizden de çok teşekkür ederim Allah razı olsun