Çatlatma iğnesinin 10 günü negatif

cankiz099

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
28
0
1
21
Merhaba bugün çatlatma ignemin 10. Günü. Dün erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı (9.gun) bugün akşam yaptığım testte negatif çıktı(10.gun) . Bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı pcos var. Çatlatma iğnesini 3. Denemem. Ignenin etkisi gecmis olabilir ki tekrar pozitife doner mi😶😞

Caniim ben bu akşam test yaptim pozitif çıktı yarın kan vereceğim iğne olalı 12 gün olacak yarın aşılama olalı 10 gün üç gündür testler negatifti bugün pozitif oldu bende bilmiyorum var mı çok heyecanlıyım

Merhaba bugün çatlatma ignemin 10. Günü. Dün erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı (9.gun) bugün akşam yaptığım testte negatif çıktı(10.gun) . Bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı pcos var. Çatlatma iğnesini 3. Denemem. Ignenin etkisi gecmis olabilir ki tekrar pozitife doner mi😶😞
Durumunuz ne oldu acaba? Benim de bugün 10.günüm ilk defa test yapayım dedim. İlk idrarla değil ikinci idrarla yaptım negatif çıktı

Durumunuz ne oldu acaba? Benim de bugün 10.günüm ilk defa test yapayım dedim. İlk idrarla değil ikinci idrarla yaptım negatif çıktı
Ben çarşamba günü regl oldum olumsuz sonuçlandı. Test yapmanızı tavsiye etmem. Ben defalarca test yaptım 14. Güne kadar hep pozitif gördüm. Kan verdim negatifti. Regl bekleyin gerisi fasa fiso

Back
X