Bazen bende öyle diyorum canım da istiyorum özeniyorum hamile bebek görünce gözlerim doluyo.ama vazgecme canım caba göstermemiz gerek demekki sahip olabilmek için.daha önce bukadar takmazdim ama 6 bucuk yil oldu hic korunmadik biz demekki tedavilerle olucak olursa kısmet.Oyle eminecim valla 3 ay oldu tedaviye basliyali ama beklemek zormus Allah daha cok bekleyenlerin sabrini arttirsin. Bugun esime dedim vazgeceyim tedaviden bekliyelim biraz dedim adam ne desin artik o kadar takiyorum ki.
Insallah canim insallah. Surekli dua bol bol. Ablamda 4 sene gordu tedavi cok iyi bilirim bu durumu. Bende oyle oluyorum bebek gorunce gozlerimin ici guluyot resmen hayirlisiyla olaydi bi teyzesi :)Bazen bende öyle diyorum canım da istiyorum özeniyorum hamile bebek görünce gözlerim doluyo.ama vazgecme canım caba göstermemiz gerek demekki sahip olabilmek için.daha önce bukadar takmazdim ama 6 bucuk yil oldu hic korunmadik biz demekki tedavilerle olucak olursa kısmet.
Aynen canım dualarımı eksik etmiyorum Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah seninde güzel haberini alırım kuzucuklar gelsin artık. teyzesi kurban olsun ona :) geliyorum desin artık:)Insallah canim insallah. Surekli dua bol bol. Ablamda 4 sene gordu tedavi cok iyi bilirim bu durumu. Bende oyle oluyorum bebek gorunce gozlerimin ici guluyot resmen hayirlisiyla olaydi bi teyzesi :)
Amin amin canim benim. Insan konustukca kendini daha iyi hissediyor hic degilse biliyoruzki bi mumin kardesimizde bize dua ediyor. En guzeli. Rabbim sanada tattirsin bi an once eminem Allah yuzunu guldursun :)))Aynen canım dualarımı eksik etmiyorum Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah seninde güzel haberini alırım kuzucuklar gelsin artık. teyzesi kurban olsun ona :) geliyorum desin artık:)
Öyle canım inşallah amin güzel senin dua n içinde cok teşekkur ederim canım sağol.:)Hepimize isteyen herkese tez zamanda nasip etsin Allah inşallah.Amin amin canim benim. Insan konustukca kendini daha iyi hissediyor hic degilse biliyoruzki bi mumin kardesimizde bize dua ediyor. En guzeli. Rabbim sanada tattirsin bi an once eminem Allah yuzunu guldursun :)))
Senin kanaman vardi sanirim degilmi ne yaptin son durumun ne ?Öyle canım inşallah amin güzel senin dua n içinde cok teşekkur ederim canım sağol.:)Hepimize isteyen herkese tez zamanda nasip etsin Allah inşallah.
Duphaston u kullandim kesildi canm 3 gün oldu bitti hap.bu sabah yine kahverengi geldi anormal kanamamı adet mi oluyorum bakalımSenin kanaman vardi sanirim degilmi ne yaptin son durumun ne ?
Anladim canim bekleyelim bakalim hayirlisi olsun ya oda zor biseyDuphaston u kullandim kesildi canm 3 gün oldu bitti hap.bu sabah yine kahverengi geldi anormal kanamamı adet mi oluyorum bakalımartık bende anlayamıyorum.anormal olursa aricam doktoru adet olursam 3.gün gidicem.
Hayırlısı canım Evet mecbur beklicezAnladim canim bekleyelim bakalim hayirlisi olsun ya oda zor bisey
Yaz banada durumlari insallah canim bende adet olunca yazarimHayırlısı canım Evet mecbur beklicez
Yazarım canım yaz sende mutlaka inşallah güzel haberini alırım:)Yaz banada durumlari insallah canim bende adet olunca yazarim
Insallah canimcim insallah oyle bisey olursa ilk buraya yazarim merak etmeYazarım canım yaz sende mutlaka inşallah güzel haberini alırım:)
Tam tersi olur inşallah canım.Bende aynı kahverengi az az basladi bise bakalim olursa olucak olmazsa vardır her iste bir hayırInsallah canimcim insallah oyle bisey olursa ilk buraya yazarim merak etmeama durumum adet oldum yazicam gibi duruyor
Aynen. Hayirlisi olsun herseyin canim. Olmazsan ne olacak gelmi dedi doktorun?Tam tersi olur inşallah canım.Bende aynı kahverengi az az basladi bise bakalim olursa olucak olmazsa vardır her iste bir hayır
Ben adet oluyorum canim iyiki eşimi dinleyip test almamisimTam tersi olur inşallah canım.Bende aynı kahverengi az az basladi bise bakalim olursa olucak olmazsa vardır her iste bir hayır
Hadi yaa hayırlısı canım kısmet benimde dün kahve leke basladı bugün birazdaha yoğun ama parcalı koyu bise adet değil belli anormal bisey.sabah agrim vardi gun boyuncada arada hafif agri oluyo.nezaman doktora gitsem bilemedimBen adet oluyorum canim iyiki eşimi dinleyip test almamisim
Doktorumu degisecem bende canim ya. Bi bayan varmis ona cok ilgili cok guzel bakiyo diyolar bide bunu deniyeyim bakalim ne dicek. Diger gittigime esim ben bisey anlamadim bundan deyip durdu. Sana ne zaman gel dedi doktorun?Hadi yaa hayırlısı canım kısmet benimde dün kahve leke basladı bugün birazdaha yoğun ama parcalı koyu bise adet değil belli anormal bisey.sabah agrim vardi gun boyuncada arada hafif agri oluyo.nezaman doktora gitsem bilemedim
Doktora gittim bugun eminecim adetin 2.gunuydu bugun. Degistirdim doktoru diger doktorun aksine bu seker gibiydi ve daha cok erken sen duzenli adet goruyomussun yumurtlamanda oluyodur o zaman yumurtan oluyodur dedi. Tedavi icin cok erkenmis en az 6 ay beklemem gerekmis ama madem ilaca baslamissin devam edelim dedi cok olumlu konustu valla moralim duzeldi. Sen naptin sesin cikmiyor kanaman durdumu yada adet oldunmu doktora gittinmi ?Hadi yaa hayırlısı canım kısmet benimde dün kahve leke basladı bugün birazdaha yoğun ama parcalı koyu bise adet değil belli anormal bisey.sabah agrim vardi gun boyuncada arada hafif agri oluyo.nezaman doktora gitsem bilemedim
Idrar testi yaniltabilir bi gun daha bekle 15.gun kan tahlili yaptir direk canim anliyorum seni beklemek zor ama oylede idrar testinden cok yanilan oldu burdaÇatlama iğnenin 13.gunu idrar testi yapsam cikarmi kızlar