Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik ve adet belirtileri nerdeyse birebir ayni yalanci gebelik belirtisi olarak dusunmeyin benim ilk asilamamda hic bir belirti yoktu 2.cide olaylar olaylar 4 gun sonra hayirli haberi alirsiniz insallahBnmde onuncu gunum. Yalancı gebelik geciriyorim resmen bütün gebelik belirtolero var. Nasil gecer bu son dort gun bilemiyorum rabbim hepimizin kucagini tez zmnda doldursun
emerhaba
ben aralık ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için vakumlu operasyon ile alındı.
doktorum korunma vermedi devam edebilirsiniz dedi fakat benim adet olamama gibi sorunum var operasyondan sonra hiç adet olmadım çocuk istediğimiz için doktorum yasmin kullanmamı ve adet olucağımı söyledi kullandım oldum sonraki ay yani nisan ayında kendi kendime adet oldum ve doktorum bana hormon ilacı verdi yumurtalıklarım büyüsün diye kullandım ve adet olduktan sonra 11. gün doktora kontrole gittim tek yumurtan buyumus iğne yapalım dedi karından çaylama iğnesi oldum ve 36 saat sonra 5 gün boyunca ilişki dedi bizde yaptık. iğdenimi 14 nisanda yaptırdım bugun 11. gün ve sabırsızlıkla sonucu bekliyorum inşallah hamileyimdir o kadar ihtiyacım varki o haberi almaya ve kucağıma almaya hepimizin inşallah en kısa sürede bebekleri olur
inşallah senin güzel haberlerini alırız..bende 13. nisanda iğne oldum, ama malesef dün regl oldum :/
e
benim reglim 30 nisan yada 1 mart gibi olmam lazıminşallah senin güzel haberlerini alırız..
inşallah hayırlısıyla..benim reglim 30 nisan yada 1 mart gibi olmam lazım
inşallah ya hepimize nasip etsin rabbim 12. mayısta test yapılıcak haberleri ilk size veririm :)
Asılamaya gecsene canım,10 tane baya bi rakam sonucda vucuduna zararlarıda varbende 18 nisanda çatlatma iğnesi oldum, 2 yıldan beri bu 10. klomen+ovitrelle kullanışım.Beklemekse en zoru rabbim herkese nasip etsin inş hayırlı haberler alalım..
İnş bu ay güzel sonuçlar alırız bende 2. İgnem olacak bu aybende 18 nisanda çatlatma iğnesi oldum, 2 yıldan beri bu 10. klomen+ovitrelle kullanışım.Beklemekse en zoru rabbim herkese nasip etsin inş hayırlı haberler alalım..
Onuncu gunumm bugun hayalet cizgi vardi.yada bn oyle grdum. Degilim canim cok sikildigebelik ve adet belirtileri nerdeyse birebir ayni yalanci gebelik belirtisi olarak dusunmeyin benim ilk asilamamda hic bir belirti yoktu 2.cide olaylar olaylar 4 gun sonra hayirli haberi alirsiniz insallah
catlatma ignesinden 12 gun sonra test yapilmali yoksa test pozitif cikabilirOnuncu gunumm bugun hayalet cizgi vardi.yada bn oyle grdum. Degilim canim cok sikildi
Canim test zaten cok da ic acici deildi. Negatif ciktocatlatma ignesinden 12 gun sonra test yapilmali yoksa test pozitif cikabilir
bende tam 12. gün yani dün yaptım tek çizgiydi 14-15.gün pozitif çıkanda varmış inşallah benimde öyledir.catlatma ignesinden 12 gun sonra test yapilmali yoksa test pozitif cikabilir
benimki testte 24.gun pozitif cikti asilama kanda daha iyi sonuc veriyobende tam 12. gün yani dün yaptım tek çizgiydi 14-15.gün pozitif çıkanda varmış inşallah benimde öyledir.
doktor değişikliği yaptım canım ben eski doktoruma geri dönünce son kez deneyelim dedik. evet zararları varmış malesef zaten bu son şansımdı aşılamaya gerek duymadı benm gittiklerim direk tüp bebek diyolarAsılamaya gecsene canım,10 tane baya bi rakam sonucda vucuduna zararlarıda var
kusura bakma yeni girebildim. ne bilim inşallah benimde öyledir. bugün yada yarın reglli olmam lazım inşallah olmambenimki testte 24.gun pozitif cikti asilama kanda daha iyi sonuc veriyo
insallah canim allah emeklerinizi bosa cikarmasinkusura bakma yeni girebildim. ne bilim inşallah benimde öyledir. bugün yada yarın reglli olmam lazım inşallah olmam