Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamılemısın hayırlı olsunKizlar MASALLAH diyin ALLAHIM SIZLERE DE NASIP ETSIN.Hamiley.Toplaşin buraya neler yaptim onlari anlaticam.Cunku cok enteresan seyler yaptim bu ay
Aaa hamiş misin :)Kizlar MASALLAH diyin ALLAHIM SIZLERE DE NASIP ETSIN.Hamiley.Toplaşin buraya neler yaptim onlari anlaticam.Cunku cok enteresan seyler yaptim bu ay
Ever cnm allahın izniyle 10. Gün idrarda negatifti kanda 5.3 du bugun yani 11. Gün 17.9 cıktı dr um gebelik var dedi insallah katlanır degerim pzt tekrar edicem.Merakla bekliyoruz cnm
Canım ne güzel nazar değmesin cok sevindim adına yaa maşallah ne kdr uğraşmışsın Rabbim de boş çevirmemiş seni.bnde 1 yıldır deniyorum normal yoldan 2 aydır klomen iğne ama şuan yok eşimde sperm yetersiz çıktı bugun öğrendim bilmiyorum napıcam diğer arkadas baya yol gösterdi saolsun ama kafam kötü maalesefEver cnm allahın izniyle 10. Gün idrarda negatifti kanda 5.3 du bugun yani 11. Gün 17.9 cıktı dr um gebelik var dedi insallah katlanır degerim pzt tekrar edicem.
Canım ne güzel nazar değmesin cok sevindim adına yaa maşallah ne kdr uğraşmışsın Rabbim de boş çevirmemiş seni.bnde 1 yıldır deniyorum normal yoldan 2 aydır klomen iğne ama şuan yok eşimde sperm yetersiz çıktı bugun öğrendim bilmiyorum napıcam diğer arkadas baya yol gösterdi saolsun ama kafam kötü maalesef[/QUOTE
Canını hiç sıkma sen 2 birim kullan jeli cünkü o jel senin durumda olanlara faydalı oluyor.spermin daha kısa surede daha uzun yol almasını saglıyor .tabi once allahın izniyle kalacaksın insallah.catlatma iğnesinden önce de yap 36 saat sonra da yap ertesi gün yine ama hep jeli kullan.internetten isteme canım sahte olabilir eczaneyi arıyorsun Depodan istiyorlar.selcuk ecza deposu ile calısan tum eczaneler satıyor
Canım ilk defa senden duydum bu ay şuan iğnenin 8. Günü eğer gebe kalmazsam ki kalacağımı artık sanmıyorum o kremden alayım 150 tl dedin dimi kullanımını tam yazar mısın canım
Tamam canım teşekkür ederim kan tahlili için iğneden sonra kaçıncı gün yaptırmalıyımPrenses yazmişim preseed olacak o
Tamam canım teşekkür ederim kan tahlili için iğneden sonra kaçıncı gün yaptırmalıyım
Canım inş bebis vardır ama benim ilk iğne de 11. Gün 20 ustu bi kan değeri çıkmıştı inş iğne etkisi değildir ve artış olurEver cnm allahın izniyle 10. Gün idrarda negatifti kanda 5.3 du bugun yani 11. Gün 17.9 cıktı dr um gebelik var dedi insallah katlanır degerim pzt tekrar edicem.
Canım inş bebis vardır ama benim ilk iğne de 11. Gün 20 ustu bi kan değeri çıkmıştı inş iğne etkisi değildir ve artış olur
Canim bir gun once 5.3 olup birgun sonra 17.9 a yukseldigi icin dr gebelik var dedi bence.Hem herkesin vucudu ayni hizda atmiyor igneyi.Mesela benim gecen ayda 9. Gün 3.59 du 10. Gün ise 2.54 dü .yani sanirim artis oldugu icin gebelik var dedi. Pzt tekrat betahcg dedi.Insallah hayal kirikligi yasamam Loveali
Ovi 250 vuruldum canımTabii onemli olan devam etmesi.tutunamayip duse de bilir.duzenli hcg artisi gerekiyor.
Birde sen hangi igneden kaçlik vuruldun canim.
Evet onu sonradan okudum canım öyleyse inş tutunur diyelim gebelik başlamış demekki çünkü artış olmuş dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun inş benim ignem 3 ude otrivelle 250 ydi sanırım ama benim senin gibi olmadı 11. Günde ilk ignemdi bilmediğim için iğne etkisi olduğunu idrar yaptım pozitif gorunce kan verdim kanda da çıktı ama sonra dustu tabi senin artış olmuş hadi bakalım 3 lere 4 lere katlanır inşTabii onemli olan devam etmesi.tutunamayip duse de bilir.duzenli hcg artisi gerekiyor.
Birde sen hangi igneden kaçlik vuruldun canim.