Folbiol folik asit diğeri dusuk riski için dün mevhibe demişti ya o ilaç aksatma bende şuan ondan kullanıyorum haftaya biraz daha büyücek o susam tanesi merak etmehaftaya persembe gene gel dedı ıste iki ilaç verdı biri folbiol biri progestan
büyücek demi teyzesi :) ayyyy beni görmeniz lazım nasılağladım doktorun yanındFolbiol folik asit diğeri dusuk riski için dün mevhibe demişti ya o ilaç aksatma bende şuan ondan kullanıyorum haftaya biraz daha büyücek o susam tanesi merak etme
temmuzun 6 7 8 falan berabaer olduysan lekelenmeler belki tutunmadır sen dıkkat et23.de canm oldu
Büyücek tabi benim de kese 5. Haftada nokta gibiydi dün gordum ki artık ellerini kollarını kendim gorebildim ultrasonda çok şükür bide şu riski atlatabilirsek hayırlısıyla daha dur kalp atışını o melodiyi dinlediğinde nasıl agliyo insan ozaman daha bi anlıyorsun içinde bi canlı olduğunu :)büyücek demi teyzesi :) ayyyy beni görmeniz lazım nasılağladım doktorun yanınd
23 temmuza 10 gun var o gun kan testi yaptirirsin adet olmasan 23 temmuzda kanda baktir hayirlisi olsun senin icin23.de canm oldu
sen duydunmu pekiBüyücek tabi benim de kese 5. Haftada nokta gibiydi dün gordum ki artık ellerini kollarını kendim gorebildim ultrasonda çok şükür bide şu riski atlatabilirsek hayırlısıyla daha dur kalp atışını o melodiyi dinlediğinde nasıl agliyo insan ozaman daha bi anlıyorsun içinde bi canlı olduğunu :)
Oldum ozmanlarda da ama az geldi leke durdu ayni adet olckmisim gibi oldu kahve rengi peceteye sildimtemmuzun 6 7 8 falan berabaer olduysan lekelenmeler belki tutunmadır sen dıkkat et
zatencok olmuyor benımde peceteye geldisonraki günler cok geldi ama benım tehlıkem var dıe sen bir hafta bekle bi hafta idrar testi yapar sonra kan testı yaparsınOldum ozmanlarda da ama az geldi leke durdu ayni adet olckmisim gibi oldu kahve rengi peceteye sildim
Randevu aldim doktra gtcm bgn 4 te dun agir kaldirdim suan bsy gelmiyo ama blmiyom hamilsn sen dmizatencok olmuyor benımde peceteye geldisonraki günler cok geldi ama benım tehlıkem var dıe sen bir hafta bekle bi hafta idrar testi yapar sonra kan testı yaparsın
ewet cnm ama düşük riskivar işte rabbim sana da versin bu duyguyuRandevu aldim doktra gtcm bgn 4 te dun agir kaldirdim suan bsy gelmiyo ama blmiyom hamilsn sen dmi
Duydum canım 6+2 de duydum ben şuan nasipse 9 haftaligim sende duyarsın inş genelde 6 . haftadan sonra duyuluyo kalp atışı zaten bazılarının 7-8 . hafta bile oluyosen duydunmu peki
inşallah inşallaaahhhhhh rabbim bukadar sabırverdı dahasını da verırıDuydum canım 6+2 de duydum ben şuan nasipse 9 haftaligim sende duyarsın inş genelde 6 . haftadan sonra duyuluyo kalp atışı zaten bazılarının 7-8 . hafta bile oluyo
Ayy g.olsun cnm dusmez inslhewet cnm ama düşük riskivar işte rabbim sana da versin bu duyguyu
canm doktora gttim yumurtaların catlamıs olabilr dedi . kan aldı kalda progestan ve hgc ye bakcakmıs gebelik erkenmıs ama olabilirmis belki ole dedi yumurtalarım catlamısmı die kanda bakcak düzenli ilşki önderdiewet cnm ama düşük riskivar işte rabbim sana da versin bu duyguyu
Noldu ciktimi sonuc progestanin yuksek cikarsada gebelik baslayabilir canim hayirlisi olsun senin icincanm doktora gttim yumurtaların catlamıs olabilr dedi . kan aldı kalda progestan ve hgc ye bakcakmıs gebelik erkenmıs ama olabilirmis belki ole dedi yumurtalarım catlamısmı die kanda bakcak düzenli ilşki önderdi
korkmaz benımde ole oldu tutunma lekesı olabılır benhamıleyım suan sen agır kaldırma dıkkat et ve 3gün sonra idrar testi 5 gün sonra kan tetstı yapMerhaba arkadaşlar ben 01.07.2016 tarihinde catlatma ignesi oldum bugün 14. Günüm belinde biraz bir arı var ve kahve rengi şeklinde a kintim oldu peçete ye sildigimde geldi baska da bir belirttim yok acaba neden oluyor bundan bir hafta önce daha gelmişti kahve ve pembe gibi kesilmişti şimdi tekrar kahve rengi leke geldi peçete ye acaba neden meraktan catlicam korkuyorum acikcasi