Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar.pkoluyum bende.gonal f den sonra catlatma ignesi vuruldum.vurulali 14 gun oldu. Belki erken ama idrar testinde negatif cikti. Kan vermelimiyim acaba. Siz ne dersiniz.cok tedirginimm
Bilemicem canim doktoruna gorun istersenbana çok aıl yardım edermısınız iğneyi vuralı 7 gün oldu bugun sabah 4 te kahverengi akıntım geldi 12den beridir sancım vardı 1 saat oncede kan geldi bu normalmi sanım daha var çok korkuyorum bana cevap verın lutfen
yarın gidicem ama çok korkuyorum. 6 7 gün sonra olurmu tutunma kanması adetim temmuzun 5 inde... şuan bişey yok ama ara ara sanı varAdet olmaz dah a erken yerleme kani olabilir ama sen bi git doktrndan blgi al
hayır sadece sabah 4 te biraz leke geldi günlük pedime öğleden sonra saat 3 4 gibi biraz geldi o kadar. smdi lavaboya gıttımbişey yok sadece pecete ile sıldım bıraz geldi okadarSanci olur zaten adettn 1 haftada dollnme oluyo buyuk ihtmal hamile kaldin bnce kanamann daha var mi