- 17 Şubat 2016
- 142
- 70
- 30
Hic test yapmadim daha cnmNegatif cktiysa yoktur bnmde ole hep ole ckiyodu adetm geldi sonunda malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic test yapmadim daha cnmNegatif cktiysa yoktur bnmde ole hep ole ckiyodu adetm geldi sonunda malesef
Ben ilk ignemi ocak ayinda yaptirmistim ama ozamn baska bi doktra gidiyodum o doktru begenmedim 2 aydir da baska bi doktra gidiyorum 2 aydir igne yapiyo bu doktorada artk gitmicem biraz beklicem kışa dogru direk tüp bebege gidecemBu igneyi her ay mi yapiyolar olmadi bidaha bdaha sklinde
kacıncı ayın pekiben varım
Ignenin kacinci gunu test yaptin canım bnmde ilk ignemi vuruldum bu ay ona gore bnde test yapicammmm
Canım ben kan testini 16.gün verdim. Dün de 19.gündü.
ilacın etkısıyle silik iki çizgi göründüğüne nekadar eminiz belkı gercekten hamılelık cızgısıAnladim canim sanirim sende 10.gun silik gormussun benimde vuruldugum gunu sayarsam 10.gun silik gordum dun. Beklemedeyim artik 14.gune kadar beklicem. Baska hangi gunler cizgi gormustun
Kac ckkti dgrYeni daha onumzdeki ayda etkiliymis
ilacın etkısıyle silik iki çizgi göründüğüne nekadar eminiz belkı gercekten hamılelık cızgısı
Aynen canım kan testinden iki gün önce hatta negatifi görmüştüm idrar testinde.Anladim canim sanirim sende 10.gun silik gormussun benimde vuruldugum gunu sayarsam 10.gun silik gordum dun. Beklemedeyim artik 14.gune kadar beklicem. Baska hangi gunler cizgi gormustun
peki önce evde test yaptınmı ben yaptım 14 gün yani dün çıkmadı da reglim ayın 28 i belki diyorum regl olmadan umut kesilmiyor..Canım ben kan testini 16.gün verdim. Dün de 19.gündü.
Hemen ckmiyo idrarda cnm adete 1. 2 gun kala yapilirIste gunler gecmeden emin olamiyoruz ki keske hamilelikten olsa
peki önce evde test yaptınmı ben yaptım 14 gün yani dün çıkmadı da reglim ayın 28 i belki diyorum regl olmadan umut kesilmiyor..
ben 6 aydır korunmuyorum canım. Doktor 5 ay öyle bekledi kendiliğinden olsun diye ama olmadı bu ay artık ben çatlatma iğnesi istedim. Benim bir kürtajım var ve bundan dolayı rahim yapışıklık vs olabilirmiş. Bunu doktoruma ben sordum o rahim filmi ardından aşılama yapıyor. Süreci uzatıyor.kacıncı ayın peki