28 Nisanda adet olmuştum. Klomen kullandım. 9 Mayısta doktora gittiğimde 19 mm bir yumurta var dedi. Cuma gittiğimde 18 ve 19 iki tane var dedi. Pazartesi günkü yumurtama ne olduğu konusunda birşey söylemedi. ilişkiya Pazar gecesi başlamıştık. Sonra Salı ve Perşembe de oldu. Ama perşembeden pazartesiye kadar bir daha olmadı. C.tesi ve Pazar çatlama belirtisi hissettim, karnımda hafif sancı olmuştu. O ilişkiyi atlamasaydık çok güzel olacaktı. Eşime çaktırmadım klomen kullandığımı,çocuk için uğraştığımı da. İçimden geldiği için birlikte oldum zaten. Eşime de öyle yansıttım. c.tesi pazar olmayınca diyemedim de yumurtalar gidiyor. Deseydim hiç olamayacaktı zaten. Eğer c. tesi günü biri çatladıysa şansım olur mu acaba. Sperm 3 gün canlı kalmışsa perşembe gecesinden c. tesi gecesine kadar şans olur. 4 gün canlı klasa pazara da yetişir. P. tesi ve çarşamba yine denedik sanırım. P. tesi olduğundan çok da emin değilim aslında, not etmeyi unutmuştum. Ama galiba olmuştu, umutsuzdum. Çünkü kendi kendime demiştim pazar gündüz çatladıysa p. tesi gündüz gitmiştir artık, geceye birşey kalmaz diye. ÇArşamba da oldu herhalde. Her neyse işte, bir tek umudum ilk yumurtada. Eğer p. tesi günkü çatlamışsa o zaman iyi olur. Çatlamadıysa nereye gider bilmiyorum ama inş kiste dönüşmemiştir. Doktora sormuştum çatlamış mı diye, bilemiyorum dedi. Kiste dönüşmüşse de adetliyken görünür demişti. Çatlatma iğnesi falan da yapmadım. kiste dönüşür mü acaba? Dönüşse benim bildiğim boyutu daha da büyürdü, çatlamazdı artık, kist olurdu. Yanlış mı biliyorum acaba?