Evet ilk iğnem.. Eşimde sayı düşüklüğü var oda tedavi görüyor bu ay 3 ay dolmuş olacak. Bende doktorumdan hsg istedim o olmaz dedi ve 1-2 ay iğne deneyelim sonra çekelim hsg dedi.. Bekleyip görücezsenin ilk ignen mi? neden doktorun iğne verdi.
Hadi ya inşallah önümüzde ki güzel haberler alırsın canım moralini bozmaBenim iğne sonrası 16. Günde bile hala kan da gorunuyodu sonra tamamen sifirlandi ve adet oldum
Hadi ya inşallah önümüzde ki güzel haberler alırsın canım moralini bozma
Aynen hayırlısı canım bekleyip göreceğiz..Bakalım inş ilk klomen ve ignemdi bu ay vermedi dr gelişen yumurtalar var verirsem onları etkiler kendi haline bırakalım bu ay dedi inş bakalım hayırlısı artık
Benim igneden sonra 12.gun bugunİğneden sonra 13.gün bugün yarın test yapmayı düşünüyorum.. Var mı benimle sonuç bekleyen
Bende 14 mart vuruldum beklemedeyimm...yani agri akinti vs igneninde etkisi olabili bebis de olabilir..inşallah hamilesindir cnnnmrb . klomen ilk kez kullanım ardından ignemi 15 mart vuruldum. iğneyi kurulduktan sonraki gün asiri derecede agrim oldu. diğer günler hafif sizi seklinde arada yarim saat kadar regl olcakmisim gibi sonra hic yok gibi. son 3 gündür de beyaz kokusuz bi akintim geliyor. hamilemiyidir? yoksa regl belirtisi mi bu akintianlamis deilim
Benim sabit canim hep 15.gun yaparim yine öyle düşünüyorum. ..samya83 sen ne zaman test yapayi dusunuyosun
Test yaptın mı yada belirtin var mı??Benim igneden sonra 12.gun bugun
Yok yapmadim iki gun sonra yapicam inşallah. ..cok bi belirtim yok biraz gigus uclarim aciyor...normalde gogus uclarim adet yaklasirken acimaz ama igneden dolayi olsa gerek bi kac oldu boyle o yüzden takılmiyirum belirtilere senin var miTest yaptın mı yada belirtin var mı??
Bana mi sordun cnmm bana sorduysan benim bu 5.oluyorilk kez deilmi seninn?
ewet sana sormustum peki bu zamana kadar tutmamasin sebebi neydi. benim yumurraliklar tembel olduğu için verdi doktor önce. klomen kullandim.Bana mi sordun cnmm bana sorduysan benim bu 5.oluyor
ewet sana sormustum peki bu zamana kadar tutmamasin sebebi neydi. benim yumurraliklar tembel olduğu için verdi doktor önce. klomen kullandim.[/QUOTaslında elle tutulan bi sebep yok yumurtam arada catlamiyor o kadar. .doktorlar bu tedaviyi her sikinti olduğundan vermiyo yani benim ole oldu biz normal isteyeli bir yili gecti..yani isi sansa bırakmıyor doktor yumurta büyüdu mu yok catladimi demiyor emin oluyor tabi Allah ol demeyince olmuyor iste
samya peki birşey daha sormak istiyorum sana. denemelerin basariz olmasina sebep ne dedi doktorun?? seninde akintin warmi bu durum beni çok endiselendiriyo neden oluyor diye kendi kendime sormaktan kafayi yemek uzereyim.