Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bugün bugün 12. Gün 9. Gün itibariyle test yapmaya başladım bir önce ki iğne denemesin de 10. Günde başlamıştım böyle çizgiler görmemiştim şuan bu çizgileri görmem iyi birşey olabilir mi? Hangi gün kan testi vermeliyim? Belirtilerim Çok hafif bel ağrısı, kasıklarım da hafif sızlamalar var uyku ve halsizlik zaman zaman da mide bulantısı yaşıyorum ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olabilir misiniz? ( Testin üstünde ki kalem lekesi yazamadım silmeye çalıştım yanlış anlaşılmasın )
3 gündür test yapmıyorum bugünle 16. Gün henüz adet olmadım biraz daha bekleyeceğim adet olacakmıyım diye aylardır negatif görmekten yoruldum bekliyorum bakalım ne olacak
İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel sonuçlarınızı bizimle de paylaşın lütfen
İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel sonuçlarınızı bizimle de paylaşın lütfen