- 7 Aralık 2024
- 18
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi tontonablaa
-
İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel sonuçlarınızı bizimle de paylaşın lütfen3 gündür test yapmıyorum bugünle 16. Gün henüz adet olmadım biraz daha bekleyeceğim adet olacakmıyım diye aylardır negatif görmekten yoruldum bekliyorum bakalım ne olacak
Teşekkür ederim amin inşallah Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın sonuç ne olursa olsun bilgilendirme yaparım nasip bakalımİnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel sonuçlarınızı bizimle de paylaşın lütfen
Sonucu paylaşmayı unuttum adet oldum tekrar letu kullanmaya başladım. Doktor hiç bir sorun yok zamana bırakcaz dedi bende pcos var diyet spor ilaç felan kullanıyorum pcos başlangıç seviyesi kilo verdiğim için biraz daha iyi oldu sanırım 27 yaşındayım doktor yaş problemi olmasaydı ilaçsız devam edin derdim yumurtalıkta büyümesin de sıkıntı yok dedı nasip bakalım Rabbim ne zaman nasip edecekİnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel sonuçlarınızı bizimle de paylaşın lütfen
Hayırlısı olsun içinizi ferah tutunSonucu paylaşmayı unuttum adet oldum tekrar letu kullanmaya başladım. Doktor hiç bir sorun yok zamana bırakcaz dedi bende pcos var diyet spor ilaç felan kullanıyorum pcos başlangıç seviyesi kilo verdiğim için biraz daha iyi oldu sanırım 27 yaşındayım doktor yaş problemi olmasaydı ilaçsız devam edin derdim yumurtalıkta büyümesin de sıkıntı yok dedı nasip bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
İyi haberler alırsınız inşallah. Benimde ilk deneyimim letu ile başladık şu an iğneden sonraki 9. Günüm beklemedeyim hepimiz güzel haberler alalımSonucu paylaşmayı unuttum adet oldum tekrar letu kullanmaya başladım. Doktor hiç bir sorun yok zamana bırakcaz dedi bende pcos var diyet spor ilaç felan kullanıyorum pcos başlangıç seviyesi kilo verdiğim için biraz daha iyi oldu sanırım 27 yaşındayım doktor yaş problemi olmasaydı ilaçsız devam edin derdim yumurtalıkta büyümesin de sıkıntı yok dedı nasip bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
Canım test yaptın mı kaçıncı günün nasıl gidiyorİyi haberler alırsınız inşallah. Benimde ilk deneyimim letu ile başladık şu an iğneden sonraki 9. Günüm beklemedeyim hepimiz güzel haberler alalım
Canım bugün 14. Gün dün kaset test yapmıştım bişey yoktu buyün erken gebelik yaptım sabah çizgi çıktı ama testin yorumlarında yanlış çıkarabileceği yazıyor. Akşam adet falann olmazsam kan vericemCanım test yaptın mı kaçıncı günün nasıl gidiyor
Testi atsana canım bakalım bence var ya kan vere inşallah vardırCanım bugün 14. Gün dün kaset test yapmıştım bişey yoktu buyün erken gebelik yaptım sabah çizgi çıktı ama testin yorumlarında yanlış çıkarabileceği yazıyor. Akşam adet falann olmazsam kan vericem
Testi atsana canım bakalım bence var ya kan vere inşallah vardır
Var diyoruz olumlu komsuuyorız canım ne zaman çıkacak sonuçHerkes güvenme o teste dediği için bugün kan verdim beklemedeyim dua eder misiniz
Bide senin sorun neydi kacıncı denemeydiHerkes güvenme o teste dediği için bugün kan verdim beklemedeyim dua eder misiniz
Benim ilk canım. Pco var malesef.. bir buçuk saate yaklaştı henüz çıkmadı bekliyorumBide senin sorun neydi kacıncı denemeydi
Anladım dualarım seninle hadi oldu inşallah pozitifi düşün güzel olsun kontrol et e nabızı sürekliBenim ilk canım. Pco var malesef.. bir buçuk saate yaklaştı henüz çıkmadı bekliyorum
İyi hisset iyi olsun canımHemen ilk 3 dakika içinde çıktı aslında ümidim biraz ondan var ama olmayadabilir tabi
İnşallah yüksek ihtimal var çünkü pozitif sonuçta kaçıncı gündü yanıltmış olmaz değil miEdiyorum canım beklemedeyim nasip3 güne yakındır baş ağrısı ve tansiyon yüksekliği çekiyorum adet zamanı böyle olmuyodum inşallah bunlar bebiş belirtisidir
14. Gün bugün canım iğneden sonraİnşallah yüksek ihtimal var çünkü pozitif sonuçta kaçıncı gündü yanıltmış olmaz değil mi
Tam günü bence var ya heyecan yaptım çıkınca mutlaka yaz14. Gün bugün canım iğneden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?