- 7 Aralık 2024
- 11
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi tontonablaa
Keşke takibe 6/7.günden başlasaydın böyle ikilemde kalmazdın. Zaten 9.günden bugüne silikleşmeye başlamış. İğne etkisidir hala diye düşünüyorum çünkü 9.günde gebelik belli olmaz.Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bugün bugün 12. Gün 9. Gün itibariyle test yapmaya başladım bir önce ki iğne denemesin de 10. Günde başlamıştım böyle çizgiler görmemiştim şuan bu çizgileri görmem iyi birşey olabilir mi? Hangi gün kan testi vermeliyim? Belirtilerim Çok hafif bel ağrısı, kasıklarım da hafif sızlamalar var uyku ve halsizlik zaman zaman da mide bulantısı yaşıyorum ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olabilir misiniz? ( Testin üstünde ki kalem lekesi yazamadım silmeye çalıştım yanlış anlaşılmasın)
Ya git gide silikleşmiş gibi duruyor ama inşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar kafam çok karışık ikinci kez çatlatma iğnesi oldum bugün bugün 12. Gün 9. Gün itibariyle test yapmaya başladım bir önce ki iğne denemesin de 10. Günde başlamıştım böyle çizgiler görmemiştim şuan bu çizgileri görmem iyi birşey olabilir mi? Hangi gün kan testi vermeliyim? Belirtilerim Çok hafif bel ağrısı, kasıklarım da hafif sızlamalar var uyku ve halsizlik zaman zaman da mide bulantısı yaşıyorum ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olabilir misiniz? ( Testin üstünde ki kalem lekesi yazamadım silmeye çalıştım yanlış anlaşılmasın)
Diğer denemede hiç görmedim bunda her gün görünce acaba mı dedimKeşke takibe 6/7.günden başlasaydın böyle ikilemde kalmazdın. Zaten 9.günden bugüne silikleşmeye başlamış. İğne etkisidir hala diye düşünüyorum çünkü 9.günde gebelik belli olmaz.
2 gün sonra normal kendim mi yapıyım kan mı veriyim hangisi daha iyi olurÇizgiler iğne etkisi gibi ama belirtiler de var gibi. Benim ilk belirtim regl olacak gibi ağrıydı (bir doz daha hafifti). 2 gün sonra testi tekrarlayın.
Silikleşme olması iyi birşey mi kötü birşey mi onu anlayamıyorum bir çok şey okudum aşırı stres oldum Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinYa git gide silikleşmiş gibi duruyor ama inşallah hamilesindir
Kendin yap ilk. Yine çizgi çıkarsa kan ver bence.2 gün sonra normal kendim mi yapıyım kan mı veriyim hangisi daha iyi olur
Tamam öyle yapıyım teşekkür ederimKendin yap ilk. Yine çizgi çıkarsa kan ver bence.
Canım iğne etkisi ise git gide silikleşir eğer gebelik varsa gün gün koyulaşma olurSilikleşme olması iyi birşey mi kötü birşey mi onu anlayamıyorum bir çok şey okudum aşırı stres oldum Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Silikleşme olduğuna göre hamilelik yok demektir o zaman 14. Gün veya sonrası koyulaşma olabiliyor muCanım iğne etkisi ise git gide silikleşir eğer gebelik varsa gün gün koyulaşma olur
Evet 14.gün net kan tarihi zatenSilikleşme olduğuna göre hamilelik yok demektir o zaman 14. Gün veya sonrası koyulaşma olabiliyor mu
Anladım inşallah olumlu sonuç alırım Allah isteyen herkese nasip etsinEvet 14.gün net kan tarihi zaten
Amin canımAnladım inşallah olumlu sonuç alırım Allah isteyen herkese nasip etsin
Cevaplarınız içinde teşekkür ederimAmin canım
İğne günü dahil mi 14.gün acabaEvet 14.gün net kan tarihi zaten
İğneden sonra 14.günİğne günü dahil mi 14.gün acaba
Benim 7-8.9 günlerde çok ağrım oldu kaskklarımda . Sonra geçti iki gündür göğüs hassasiyetim var ama hiç karnım ağrımıyor . Perşembe regl günüm olması gerekiyor normalde her regl öncesi karın ağrılarım olur bir hafta öncesinden bu durum normal miİğneden sonra 14.gün
3 gündür test yapmıyorum bugünle 16. Gün henüz adet olmadım biraz daha bekleyeceğim adet olacakmıyım diye aylardır negatif görmekten yoruldum bekliyorum bakalım ne olacakHamile misiniz?