Çatlatma iğnesi

ayburcu27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
23
2
23
Kızlar merhaba geçen pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum 12. ci günüm belim karnım çok ağrıyor ara ara kasıklarım ağrıyor bazen uykum geliyor ama en tuhafı bacaklarım ayaklarım çok sızlıyor.Bide iğneyi vurduktan 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı bana yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı 🙏🩵🥹

Doktorunuz ne zaman test yapın derse o zaman yapın.Erkenden yapmanın bir anlamı olmuyor ki. Moral bozukluğu olabılıyor

Merhaba bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 14.gün de test yaptım adet tarihim bile gelmemişti 1 hafta vardı pozitif çıktı. Şuan 1 buçuk yaşında oğlum var. Sizin gibi şikayetlerim vardı. Kesin cevap için kan testi yapmalısınız. İnşallah herşey gönlünüzce olur

Pozitiflik iğne sonrasi birliktelik olduysa önerilen günlerde on on ikinci günde pozitiflik gösterebilir ama değer çok küçük degerlerdir bir kaç gün sonra beta verebilirsiniz

Çok sağolun ama hu üç gündür sadece uykum tek geliyor hayta esneme ve göğüs ucum ağrıyor başka da o kadar şiddetli ağrım yok karnımda da regl olacakmışım gibi oluyor adetime de 4 gün var bugün 17.ci gün çatlatma iğnesinin

Çok sağolun ama hu üç gündür sadece uykum tek geliyor hayta esneme ve göğüs ucum ağrıyor başka da o kadar şiddetli ağrım yok karnımda da regl olacakmışım gibi oluyor adetime de 4 gün var bugün 17.ci gün çatlatma iğnesinin
kesin olarak emin olmak için kan tahlili yapın bende de aynıları oldu hatta test pozitif çıktı kan verdim negatifti. İnsan hayalkırıklığına uğruyor ama erkenden yapmayın birkaç gün sonra kan verin ya da sabrediyorsanız adeti bekleyin.

Ben bu klomeni kullanırken hayıt tohumu içsem zararlı olur mu bilgisi olan var mı geçen ay içmedim tohumu sol yumurtam 22 mm din

Merhaba bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 14.gün de test yaptım adet tarihim bile gelmemişti 1 hafta vardı pozitif çıktı. Şuan 1 buçuk yaşında oğlum var. Sizin gibi şikayetlerim vardı. Kesin cevap için kan testi yapmalısınız. İnşallah herşey gönlünüzce olur
Sonucunuz ne çıkmıştı aceba bugün 14. Günüm test yaptım 7.07 çıktı çok düşük doktor 2 gün sonra tekrar ger dedi

X