Çatlatma iğnesi

Kızlar selam baştan sona okudum konu sahibini ve hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim 2.5 senedir bebeğim olmuyor 6 defa klomen femara çatlatma iğnesi oldum negatif. Sonra hsg çekildim temiz ve açık tüpler dendi aşılamaya başladım 3 defa aşılama oldum yine negatif hiçbir sorun problem yok ama bu süre zarfında sonra ben profesör doktor buldum ona gittim hsg me baktı Histeroskopi dedi onu da oldum. Miyomlarım varmış tam spermlerin geçiş yerlerinde hepsini almış ve bana gösterdi. Bu şekil sana 10 aşılama da yapsak tutmaz zaten dedi. Histeroskopi sonrası ilk adetimi oldum ve 2. Gün gonalf iğne basladım yarın kontrol günüm sizce bu ay çatlatma iğnesi ile kendim mi denemeliyim yoksa aşılama mı olayım vaktinizi aldım uzun oldu kusura bakmayın şimdiden

Teşekkür ederim canım anladığım kadarıyla daha önce yaptırdığım iğneler histeroskopi yüzünden tutmamış istersen bu ay femara ve çatlatma iğnesi dene olan sıkıntı da giderildiği için aşılamadan önce bir kere dene derim ben inşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Aminn inşallah bu ay adetimin 2. Günü gonalf kullandım yarın boyutuna bakılacak bakalım randevum var çatlatma iğnesi olacağım muhtemelen güzel boyuta gelmişse lütfen dua edin ben ve tüm bebek isteyenler için

Gece gündüz dua ediyorum gerçekten o bekleyişin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim allah yardımcın olsun inşallah rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

4 tane yumurta vardı 2 tane 18 di 1 tane 16 di 1 tane 14 iğnem bittiği icin pazar gününe kadar femara icicem o güne kadar küçükler de büyür herhalde
Maşallah canım femara çok iyi inşallah küçük olanlarda yeterli olgunluğa ulaşır ve hayırlısı ile bebişine kavuşursun inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun

Kafanı takma fazla psikolojik olabiliyor düşünmemeye çalış zaten günün az kalmış bir kaç sabret güzel haberler alırsın inşallah canım
Merhabalar ben catlatma iğnesi vuruldugum gunden beri bel ve kasım agrım var sabahları yok aksama dogru cıkıyor normalmi sizdede olmusmuydu

Çıktı canım hamileymişim
Beta hcg değeriniz kaç çıktı acaba merak ettim bende 20 Aralıkta catlatma iğnesi yaptım doktorum iğneden sonra 14. Gün kan vermemi söyledi verdim 277 çıktı hcg iki gün sonra tekrar verdim 646 çıktı sonra tekrar verdim dün 1605 çıktı yarın tekrar vericem carsamba da ultrasonla bakacak bu arada hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Amin allah razı olsun benim değerim 1103 çıkmıştı

Maşallah değerleriniz baya iyi çıkmış hamilesiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…