- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
Kusura bakma canım arada kaynamış görmemişim benim belimden bacağıma atan bir ağrım vardı genital ağrıları çok fazla yaşamadım ara ara oluyor bendeK Kardelen3804 canım kusura bakma bu benim için önemli de
Yok canım sorun değil merak ettim sadece ben de bekliycem pazartesi ye kadar umarım güzel haberler alırımKusura bakma canım arada kaynamış görmemişim benim belimden bacağıma atan bir ağrım vardı genital ağrıları çok fazla yaşamadım ara ara oluyor bende
Belimden kalçama atan bir ağrıKusura bakma canım arada kaynamış görmemişim benim belimden bacağıma atan bir ağrım vardı genital ağrıları çok fazla yaşamadım ara ara oluyor bende
inşallah canım senin için dua edicem çokYok canım sorun değil merak ettim sadece ben de bekliycem pazartesi ye kadar umarım güzel haberler alırım
Teşekkür ederim canımBelimden kalçama atan bir ağrı
inşallah canım senin için dua edicem çok
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Merhabalar kan verdiniz mi acabaBende öyle düşünmüştüm bakalım yarın bir kan vermeye gideceğim dua edin lütfen.Allah isteyen herkese hayırlı salih evlat nasip etsin
Canım durum ne adet oldun mu inşallah olmamışsındırYaa maşallah ikinci çizgi ben burdayım diye bağırıyor. Benim afedersin genital ağrım çok var dün de kalçam çok ağrıyordu hep reglden önce olur bunlar yarın da adet günün bekliyorum.
Estağfirullah canım benim en çok yaşadığım belirtiler kasık batmaları ve aşırı bel ağrısı kahkaha atarken bile kasıklarıma batma oluyordu ve yoğun akıntıMerhaba büğün iğnenin 11. Günü ama negatif çıktı testim acaba belirtilerini nelerdi kusura bakmayın zahmet veriyorum
Ben testi 14.günde yaptım doktorlar öyle öneriyorlarMerhaba büğün iğnenin 11. Günü ama negatif çıktı testim acaba belirtilerini nelerdi kusura bakmayın zahmet veriyorum
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Maalesef sabah oldum canım ama bu ay tekrar deniycem iğneyi. Tavsiyen var mıCanım durum ne adet oldun mu inşallah olmamışsındır
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bol bol kuru incir ye bir de mor soğan suyunu adetinden sonra her sabah aç karnına içebilirsin rabbim yardımcım olsun inşallah ümidini kaybetmeMaalesef sabah oldum canım ama bu ay tekrar deniycem iğneyi. Tavsiyen var mı
Birde iğneyi yaptıktan sonra yarım saat kadar sırt üstü uzan ve yumurtlama döneminde mutlaka sık sık ilişkiye girin yüksek olan ilk üç gün çok önemli oluyor fazla ağır kaldırmamaya çalış ağır işler yapmaMaalesef sabah oldum canım ama bu ay tekrar deniycem iğneyi. Tavsiyen var mı
Tamam canım dikkate alcam çok teşekkür ederimBirde iğneyi yaptıktan sonra yarım saat kadar sırt üstü uzan ve yumurtlama döneminde mutlaka sık sık ilişkiye girin yüksek olan ilk üç gün çok önemli oluyor fazla ağır kaldırmamaya çalış ağır işler yapma
Rica ederim canım rabbim tez zamanda sevindirsin isteyen herkesiTamam canım dikkate alcam çok teşekkür ederim
Evet canım malesef dün sabah kan verdim akşam lekem geldi galiba artık bırakıcamMerhabalar kan verdiniz mi acaba
Ümidini hiçbirzaman kaybetme inanki bende tıpkı senin gibiydim bu defa da olmazsa bırakıcam diyordumEvet canım malesef dün sabah kan verdim akşam lekem geldi galiba artık bırakıcam
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama ben büğün ishal oldum sizde böyle bir şey oldumuÜmidini hiçbirzaman kaybetme inanki bende tıpkı senin gibiydim bu defa da olmazsa bırakıcam diyordum