- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
Adetime 2 gün kala öyleydim ben şu anlık yok amaKusura bakmayın rahatsız ediyorum ama ben büğün ishal oldum sizde böyle bir şey oldumu
Benimde tutmadı galiba ondan ishal oldumAdetime 2 gün kala öyleydim ben şu anlık yok ama
Canım ben dün adet olmuştum ya sadece bir gün sürdü iğneden olabilir mi bir bilgin var mıRica ederim canım rabbim tez zamanda sevindirsin isteyen herkesi
Canım aslına bakarsan ishalde bir belirti adetine kaç gün varBenimde tutmadı galiba ondan ishal oldum
Nasıl bir kanamaydı canım yoğunmuydu ya da damla şeklinde miydiCanım ben dün adet olmuştum ya sadece bir gün sürdü iğneden olabilir mi bir bilgin var mı
Adetime 4 gün var aşılamanın 10.günüCanım aslına bakarsan ishalde bir belirti adetine kaç gün var
Akşama kadar normal oldum damla değildi. Sancım falan da oldu . Akşam azaldı biraz kahverengiye dönüştü sabah ta hiç gelmediNasıl bir kanamaydı canım yoğunmuydu ya da damla şeklinde miydi
Bilmiyorum ki valla canım şimdi ne desem yalan olur doktoruna danışırsan senin için daha iyi olur ihmal etme derim benAkşama kadar normal oldum damla değildi. Sancım falan da oldu . Akşam azaldı biraz kahverengiye dönüştü sabah ta hiç gelmedi
Bir kaç gün daha bekle 14.günü bir test yap istersen peki ağrın falan ağrı her an adet olacakmışsın gibiAdetime 4 gün var aşılamanın 10.günü
Yok canım yarın doktora gitcem zaten tedavi de yenileyecektim.çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinBilmiyorum ki valla canım şimdi ne desem yalan olur doktoruna danışırsan senin için daha iyi olur ihmal etme derim ben
Evet arada ağrı vuruyor adet olacakmış gibi ama hiçbir belirtim yok düne kadar çok belirtim vardı ama hepsi Bi anda gittiBir kaç gün daha bekle 14.günü bir test yap istersen peki ağrın falan ağrı her an adet olacakmışsın gibi
Kafanı takma fazla psikolojik olabiliyor düşünmemeye çalış zaten günün az kalmış bir kaç sabret güzel haberler alırsın inşallah canımEvet arada ağrı vuruyor adet olacakmış gibi ama hiçbir belirtim yok düne kadar çok belirtim vardı ama hepsi Bi anda gitti
Rica ederim canım bir faydam olduysa ne mutlu bana hakkında hayırlısı olsun inşallahYok canım yarın doktora gitcem zaten tedavi de yenileyecektim.çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Teşekkür ederim canımKafanı takma fazla psikolojik olabiliyor düşünmemeye çalış zaten günün az kalmış bir kaç sabret güzel haberler alırsın inşallah canım
Teşekkür ederim canım senin deRica ederim canım bir faydam olduysa ne mutlu bana hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım allah razı olsunT
Teşekkür ederim canım senin debu süreç senin için rahat hayırlı geçer inşallah
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Canım aslına bakarsan ishalde bir belirti adetine kaç gün var
Amin canım allah razı olsunCanım selam kolay gelsin bebeğini sağlıkla al inşallah kucağınabazı sorularım var yanıtlarsan sevinirim
- iğne etkisini takip ettiniz mi kaçıncı gün negatife döndü pozitife kaçıncı gün döndü
- belirtiniz nelerdi
- sağ sol kaç adet yumurtanız vardi
Amin canım allah razı olsun
-İğne etkisini hiç takip etmedim 14.gün etkisi geçiyor diyor doktorlar oyüzden ilk testimi 14.günde yaptım ilk başta silik çıktı daha sonraki günler testi tekrarlayınca koyulaştığını gördüm.
-En büyük belirtim her an adet olacakmışım gibi ağrılarımın olmasıydı şiddetli göğüs ağrıları özellikle uçları göğüs üzerindeki damarların belirginleşmesi ve kasık batmaları.
-Sağ ve sol olmak üzere iki tane gelişmiş yumurtam vardı adetimin 4.gününden itibaren beş gün boyunca femara kullandım birisi 18mm,diğeri ise 19mm olmuştu bir gün daha büyümesini bekleyip iğneyi yapmamı söyledi dr