- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
- Konu Sahibi Kardelen3804
İğnenin etkisinden oluyor dikkat edin ağır kaldırmayın fazla ağır iş yapmayın7 gun oldu iğneyi yapılalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin etkisinden oluyor dikkat edin ağır kaldırmayın fazla ağır iş yapmayın7 gun oldu iğneyi yapılalı
İnşşalllaah döllenme falan oluyordur ama erken mi döllenme için nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum kiİğnenin etkisinden oluyor dikkat edin ağır kaldırmayın fazla ağır iş yapmayın
Canım yedi gün çok erken olan belirtiler felan da genel de iğnenin etkisiyle oluyor 14.günden sonrası önemli oluyor döllenmiş olsa bile şu anlık anlaşılmazİnşşalllaah döllenme falan oluyordur ama erken mi döllenme için nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ki
Zaten ağrı olması yumurtanın çatladıpını gösterirİnşşalllaah döllenme falan oluyordur ama erken mi döllenme için nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ki
Evet canim hamileyim Sizinde iyi cikmis degeriniz maşallah yarın kontrole gidicem ultrasonda bakicaz inşallahMaşallah değerleriniz baya iyi çıkmış hamilesiniz inşallah
Şuanda gebeliginiz nasıl gidiyor kaç haftalık ultrasonda gördünüz mü keseyi bebeğiAmin allah razı olsun benim değerim 1103 çıkmıştı
Merhaba mesajınıza denk geldim de ben de bugün Ovitrelle 13.gündeyim az önce idrar testi yaptım ve negatifti bana da 14.günde bakmamı söyledi doktorum ama ben merakımdan bugün de yaptım. Ben tamamen negatif artık tutmamıştır diye düşünmüştüm ama yazdığınızı görünce acaba mı dedim şimdiBeta hcg değeriniz kaç çıktı acaba merak ettim bende 20 Aralıkta catlatma iğnesi yaptım doktorum iğneden sonra 14. Gün kan vermemi söyledi verdim 277 çıktı hcg iki gün sonra tekrar verdim 646 çıktı sonra tekrar verdim dün 1605 çıktı yarın tekrar vericem carsamba da ultrasonla bakacak bu arada hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Henüz ultrason ile bakılacak büyüklükte değil canım 4 haftalık şu an üç gün sonra kontrolüm varŞuanda gebeliginiz nasıl gidiyor kaç haftalık ultrasonda gördünüz mü keseyi bebeği
Ay çok sevindim ya sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canim hamileyim Sizinde iyi cikmis degeriniz maşallah yarın kontrole gidicem ultrasonda bakicaz inşallah
Kaç haftalık pekiEvet canim hamileyim Sizinde iyi cikmis degeriniz maşallah yarın kontrole gidicem ultrasonda bakicaz inşallah
Canım belirtilerin var mi benim kan vermeden 1 hafta öncesinde başladı belirtilerim göğüs ağrım fln vardı arada bir kasiklarima batma oluyordu mide bulantim mide yanmam oluyordu o yüzden gebe olduğumu biliyordum ben kanda verince 14. Gün tam belli oldu nerden biliyordun dersen bundan öncesinde 2 gebeligim oldu ikisi de dusukle sonuclandi bunda da düşük olmaz inşallah diye ümit ediyorum yarın kontrole gidicem senide üzmek istemem ama negatif çıktıysa testin gebe olduğunu düşünmüyorum ben olsaydı testte hafifte olsa bir çizgi olurdu benceMerhaba mesajınıza denk geldim de ben de bugün Ovitrelle 13.gündeyim az önce idrar testi yaptım ve negatifti bana da 14.günde bakmamı söyledi doktorum ama ben merakımdan bugün de yaptım. Ben tamamen negatif artık tutmamıştır diye düşünmüştüm ama yazdığınızı görünce acaba mı dedim şimdi
Bende yarın gidicem kontrole son adet tarihime göre de 5 haftalık şuan benim düşüncem doktor kaç der bilmiyorumHenüz ultrason ile bakılacak büyüklükte değil canım 4 haftalık şu an üç gün sonra kontrolüm var
Yinede üzme canım kendini negatif çıktı diye birkaç gün sonra tekrar denersin çift çıkar belki kısmetinde varsa Allah verir zaten yinede 14. Gün kan ver benceMerhaba mesajınıza denk geldim de ben de bugün Ovitrelle 13.gündeyim az önce idrar testi yaptım ve negatifti bana da 14.günde bakmamı söyledi doktorum ama ben merakımdan bugün de yaptım. Ben tamamen negatif artık tutmamıştır diye düşünmüştüm ama yazdığınızı görünce acaba mı dedim şimdi
Maşallah sağlıcakla kucağına al inşallahBende yarın gidicem kontrole son adet tarihime göre de 5 haftalık şuan benim düşüncem doktor kaç der bilmiyorum
Benim iğneden sonra 8. Gunum ve bugun beyaz katı akıntım geldi ilk defa oldu acaba bu neden dolayı oldu mantarr mı kadam karıstı ve kasık ahrım hiç gecmedi letuyu kullandıgım gunden catlatma ipnesi oldum yumurta catladı hala sag kasık agrım varCanım belirtilerin var mi benim kan vermeden 1 hafta öncesinde başladı belirtilerim göğüs ağrım fln vardı arada bir kasiklarima batma oluyordu mide bulantim mide yanmam oluyordu o yüzden gebe olduğumu biliyordum ben kanda verince 14. Gün tam belli oldu nerden biliyordun dersen bundan öncesinde 2 gebeligim oldu ikisi de dusukle sonuclandi bunda da düşük olmaz inşallah diye ümit ediyorum yarın kontrole gidicem senide üzmek istemem ama negatif çıktıysa testin gebe olduğunu düşünmüyorum ben olsaydı testte hafifte olsa bir çizgi olurdu bence
Belki de butun bunlaalr pskolojikKasığımdaki ağrı cok fena dokununca canim acıyo arada başım dönüyo anlik ama hemen geciyor