Çatlatma iğnesi

İnşşalllaah döllenme falan oluyordur ama erken mi döllenme için nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ki
Canım yedi gün çok erken olan belirtiler felan da genel de iğnenin etkisiyle oluyor 14.günden sonrası önemli oluyor döllenmiş olsa bile şu anlık anlaşılmaz

Merhaba mesajınıza denk geldim de ben de bugün Ovitrelle 13.gündeyim az önce idrar testi yaptım ve negatifti bana da 14.günde bakmamı söyledi doktorum ama ben merakımdan bugün de yaptım. Ben tamamen negatif artık tutmamıştır diye düşünmüştüm ama yazdığınızı görünce acaba mı dedim şimdi

Canım belirtilerin var mi benim kan vermeden 1 hafta öncesinde başladı belirtilerim göğüs ağrım fln vardı arada bir kasiklarima batma oluyordu mide bulantim mide yanmam oluyordu o yüzden gebe olduğumu biliyordum ben kanda verince 14. Gün tam belli oldu nerden biliyordun dersen bundan öncesinde 2 gebeligim oldu ikisi de dusukle sonuclandi bunda da düşük olmaz inşallah diye ümit ediyorum yarın kontrole gidicem senide üzmek istemem ama negatif çıktıysa testin gebe olduğunu düşünmüyorum ben olsaydı testte hafifte olsa bir çizgi olurdu bence

Yinede üzme canım kendini negatif çıktı diye birkaç gün sonra tekrar denersin çift çıkar belki kısmetinde varsa Allah verir zaten yinede 14. Gün kan ver bence

Benim iğneden sonra 8. Gunum ve bugun beyaz katı akıntım geldi ilk defa oldu acaba bu neden dolayı oldu mantarr mı kadam karıstı ve kasık ahrım hiç gecmedi letuyu kullandıgım gunden catlatma ipnesi oldum yumurta catladı hala sag kasık agrım var

Herkese iyi akşamlar Arkadaslar
Hamile kalan arkadaslara hayirli olsun rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin sonrada isteyenn herkesee ve banada Rabbim bu duyguyu yasatsin

Benim catlama iğnesi oldugu gunun 6.gunu bugun.yasadiklarım iğne etkisi mi yoksa benmi boyle hissetmek istiyorum acaba orayi cozemedim .kasığıma birden giren kramplar saniyelik sanki karnım geriliyo gibi surekli uyuma isteği kasık agrisi dokununca sanki adet olucakmisimda onun sancisiymis gibi hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum 12.güne kadar kısa kısa sizi yormucaksam gün gün belirtilerinizi yazabilme imkaniniz varmi acaba banada merak edip arastiran kardeslerime arkadaslarima yardimci olmus olursunuz

Bende elimde telefon kim ne yazmis kim hangi belirtiyi yasamis sabahtan aksama aksamdan sabaha uykularim kacti artik arastirma yapmaktan ama tecrubeli olanlar sureclerinden bahsedebilirse cok memnun olurum simdiden Allah razı olsun.umarım mesajıma birileri denk gelir.

Kasığımdaki ağrı cok fena dokununca canim acıyo arada başım dönüyo anlik ama hemen geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…