- Konu Sahibi Kardelen3804
ayy gitgide heyecanlı oluyor inşallah güzel haberlerle gelirsinizKeşke alabilseydim ama maalesef elektrikler gelmedi dönmek zorunda kaldım birazdan özel hastaneye gideceğim inşallah bu sefer bir sonuç alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy gitgide heyecanlı oluyor inşallah güzel haberlerle gelirsinizKeşke alabilseydim ama maalesef elektrikler gelmedi dönmek zorunda kaldım birazdan özel hastaneye gideceğim inşallah bu sefer bir sonuç alabilirim
İnşallah canım dua etayy gitgide heyecanlı oluyor inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Canım galiba bugün 19.günün ben de 15 Aralık'ta iğnemi oldum benim de 19. Günüm ama hiç test yapmadım çünkü regl olcak gibi ağrım oluyor sen de de öyle miMerhaba arkaşlar ben ayın 15inde çatlatma iğnesi yaptım bu gün iğnenin 14üncü günü ara ara kasık batmalarım bel ağrılarım oluyor adetime 3 gün var ani bir harekette bile kasıklarımda batma oluyor iğneden sonra hamile kalanlar belirtilerinizi paylaşabilir misiniz
Benim zaten öyle canım hemde aşırı derecede bazen korkuyorum hatta acaba mı diyeCanım galiba bugün 19.günün ben de 15 Aralık'ta iğnemi oldum benim de 19. Günüm ama hiç test yapmadım çünkü regl olcak gibi ağrım oluyor sen de de öyle mi
Kaç gün var adetineCanım galiba bugün 19.günün ben de 15 Aralık'ta iğnemi oldum benim de 19. Günüm ama hiç test yapmadım çünkü regl olcak gibi ağrım oluyor sen de de öyle mi
Yaa maşallah ikinci çizgi ben burdayım diye bağırıyor. Benim afedersin genital ağrım çok var dün de kalçam çok ağrıyordu hep reglden önce olur bunlar yarın da adet günün bekliyorum.Benim zaten öyle canım hemde aşırı derecede bazen korkuyorum hatta acaba mı diye
Benim de oluyor canım hatta benim ağrılarım bir hafta öncesinden beri var bi test yap derim benYaa maşallah ikinci çizgi ben burdayım diye bağırıyor. Benim afedersin genital ağrım çok var dün de kalçam çok ağrıyordu hep reglden önce olur bunlar yarın da adet günün bekliyorum.
Aynen benim de bir haftadır değişik değişik sancılarım oluyor. Negatif görmekten korkuyorum o yüzden bu ay kararlıyım pazartesi günü kan vercem.senin kan sonucun çıktı mıBenim de oluyor canım hatta benim ağrılarım bir hafta öncesinden beri var bi test yap derim ben
Yoldayım gidiyorum hastaneyeAynen benim de bir haftadır değişik değişik sancılarım oluyor. Negatif görmekten korkuyorum o yüzden bu ay kararlıyım pazartesi günü kan vercem.senin kan sonucun çıktı mı
İnşallah canım dua et
inşallah bebişinin haberini hemeeen alırsınnİnşallah canım dua et
ay hadi hayırlı haberlerini bekliyorumYoldayım gidiyorum hastaneye
Çıktı canım hamileymişimay hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Yaa inan o kadar mutlu oldum ki sevincini tahmin edebiliyorum. Allah bu süreçte yardım etsin sana sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallahÇıktı canım hamileymişim
Senin adetine kaç gün vardı ve benim gibi kalca genital ağrın var mıydıÇıktı canım hamileymişim
Hayırlı olsun cnm saglicak ile kucağına al inşallah heycanla okudum resmen msj çok mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip etsinÇıktı canım hamileymişim
İnşallah canım darısı isteyen herkesin başına olsun rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınYaa inan o kadar mutlu oldum ki sevincini tahmin edebiliyorum. Allah bu süreçte yardım etsin sana sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Amin canım benim inşallah hepiniz dualarımda olacaksınızHayırlı olsun cnm saglicak ile kucağına al inşallah heycanla okudum resmen msj çok mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin
K Kardelen3804 canım kusura bakma bu benim için önemli deSenin adetine kaç gün vardı ve benim gibi kalca genital ağrın var mıydı