- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
İnşallah canım acillerde artık hcg bakmıyorlarmış salıya kadar sabretmem gerekiyor sanırımCanım kesinlikle hamilesinnnn şüphen olmasın artık, iğne etkisi olsa bile koyulaşma olması mümkün değilhayırla sağlıkla gelsinnnnnn
Canım devlette bi sebep olması gerek bakmaları için, özelde bakarlar ne zaman istersenİnşallah canım acillerde artık hcg bakmıyorlarmış salıya kadar sabretmem gerekiyor sanırım
Öyle yapacağım sanırımCanım devlette bi sebep olması gerek bakmaları için, özelde bakarlar ne zaman istersen
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Amin çok aminÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Lh testi mi acaba yoksa hcg mi
Hcg testiLh testi mi acaba yoksa hcg mi
Merhaba bende çatlatma iğnesi oldum ayın on dokuzunda bugün 14.günümdü normal gebelik testi yaptım tek çizgiydi hiç silik çizgi çakmadı normal mi bu durum
Normalde 14.günde iğnenin etkisi geçiyor sizi üzmek istemem ama gebelik olsaydı silik de olsa çıkardı benceMerhaba bende çatlatma iğnesi oldum ayın on dokuzunda bugün 14.günümdü normal gebelik testi yaptım tek çizgiydi hiç silik çizgi çakmadı normal mi bu durum
Amin herşey gönlünüzce olur inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBende öyle düşünmüştüm bakalım yarın bir kan vermeye gideceğim dua edin lütfen.Allah isteyen herkese hayırlı salih evlat nasip etsin
merhaba kan testi yaptırdınız mı acabaMerhaba arkaşlar ben ayın 15inde çatlatma iğnesi yaptım bu gün iğnenin 14üncü günü ara ara kasık batmalarım bel ağrılarım oluyor adetime 3 gün var ani bir harekette bile kasıklarımda batma oluyor iğneden sonra hamile kalanlar belirtilerinizi paylaşabilir misiniz
Şu an sağlık ocağındayım elektrikler gitmiş gelmesini bekliyorummerhaba kan testi yaptırdınız mı acaba
ayy yarışmalarda olur ya son dakika reklam girerŞu an sağlık ocağındayım elektrikler gitmiş gelmesini bekliyorum
Hiç sorma gerçekten sinir bozucu bir durum inşallah güzel haberlerle gelirimayy yarışmalarda olur ya son dakika reklam girerinşallah güzel sonuçlarınızı alırsınız ve bize de müjdeyi verirsinizz
merhabaa sonucunuzu alabildiniz miAmin herşey gönlünüzce olur inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Keşke alabilseydim ama maalesef elektrikler gelmedi dönmek zorunda kaldım birazdan özel hastaneye gideceğim inşallah bu sefer bir sonuç alabilirimmerhabaa sonucunuzu alabildiniz mi