- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
Evde test yaptın mı hiçŞuan gelen giden yok bugün iğneden sonra 17. Günüm pazar gününe kadar bekleyeyim eğer olmazsam kan testi veririm
Amin canım allah razı olsunCanım bu arada bebepini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende kayserideyim özel hastaneye mi gidiyorsun gidiyorsan hangi doktora
Dün kaset test yaptım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım... Bazılarıda diyor kaset test değil prodoktorun erken gebelik testini al o daha iyi diyorlar. Ama bence çıksa kaset testtede çıkardıEvde test yaptın mı hiç
Çünkü iğnenenin ertesi günü 15 gün yapmıştım testiDün kaset test yaptım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım... Bazılarıda diyor kaset test değil prodoktorun erken gebelik testini al o daha iyi diyorlar. Ama bence çıksa kaset testtede çıkardı
Ben prodoktorun erken gebelik testiyle yaptım bi ara yanlış sonuç verdi ney sonuç kaset test bence deDün kaset test yaptım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım... Bazılarıda diyor kaset test değil prodoktorun erken gebelik testini al o daha iyi diyorlar. Ama bence çıksa kaset testtede çıkardı
Adetiniz düzensiz mi sizinÇünkü iğnenenin ertesi günü 15 gün yapmıştım testi
Bende yarın yapıcam 15.günde ama kafayı yiycek gibiyim canım ya her an adet olmuşum gibi hissediyorum akıntı geliyor çok bu akşam hafif pembemsi geldi hatta bu adet olucam anlamına mı geliyor kiÇünkü iğnenenin ertesi günü 15 gün yapmıştım testi
Kaç gün var canım adetineBende yarın yapıcam 15.günde ama kafayı yiycek gibiyim canım ya her an adet olmuşum gibi hissediyorum akıntı geliyor çok bu akşam hafif pembemsi geldi hatta bu adet olucam anlamına mı geliyor ki
Adetim düzensiz. İlk muayenemde doktota gittim adet düzenleyici verdi. Bunu kullan adet olunca femera iç dedi sonra 8. Günü bana gel dedi gittim 1 tane yumurta oluşmuş 2 gün sonra iğneyi yap dedi. İğneyi yaptım bugün 17. Günü iğne yapalı... Doktorum demiştiki iğnenin 12. Günü kan testi ver gebelik yoksa mutlaka adet olursun demiştiAdetiniz düzensiz mi sizin
Adetime 4 gün var ama iğneden sonraki 14.günüm bugünKaç gün var canım adetine
O adet ağrısı gibi olan ağrı bende de vardı ilk belirti o oluyor zaten bi test yap bakalım inşallah çift çizgiler görürsünAdetime 4 gün var ama iğneden sonraki 14.günüm bugün
Evde test yapmadınız dimiAdetim düzensiz. İlk muayenemde doktota gittim adet düzenleyici verdi. Bunu kullan adet olunca femera iç dedi sonra 8. Günü bana gel dedi gittim 1 tane yumurta oluşmuş 2 gün sonra iğneyi yap dedi. İğneyi yaptım bugün 17. Günü iğne yapalı... Doktorum demiştiki iğnenin 12. Günü kan testi ver gebelik yoksa mutlaka adet olursun demişti
Pembemsi akıntı olmuş muydu hiç canım inşallah aminnnO adet ağrısı gibi olan ağrı bende de vardı ilk belirti o oluyor zaten bi test yap bakalım inşallah çift çizgiler görürsün
Dün idrar testi yapmıştım negatiftiEvde test yapmadınız dimi
Bugün iğne vurulduğum gün ile birlikte 17. GünümDün idrar testi yapmıştım negatifti
Yok canım bende olmamıştı ama belki seninki yerleşme kanaması da olabilirPembemsi akıntı olmuş muydu hiç canım inşallah aminnn
Hayırlısı olsun inşallah canımDün idrar testi yapmıştım negatifti
Bende bu sabah kocaman bir negatif gördümDün idrar testi yapmıştım negatifti
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım rabbim tez zamanda sevindirsin inşallahBende bu sabah kocaman bir negatif gördüm