-
- Konu Sahibi Kardelen3804
Çok üzülüyor insan her negatif gördüğünde bu ay aşılama istiycem gerçekten yoruldumHakkında hayırlısı olsun inşallah canım rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah
Yaaa. Üzülme canım rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Bende hala adet olmadımBende bu sabah kocaman bir negatif gördüm
O hissi çok iyi bilirim rabbim yardımcın olsun inşallah canımÇok üzülüyor insan her negatif gördüğünde bu ay aşılama istiycem gerçekten yoruldum
Sağol canım inşallahO hissi çok iyi bilirim rabbim yardımcın olsun inşallah canım
Canım naptin nasıl gidiyor bebiş iyi mi kaç haftalık olduBen argıncık tarafında oturuyorum aslen ağrılıyım
Çok şükür canım her ikimizde iyiyiz şu an 11 haftalık oldukCanım naptin nasıl gidiyor bebiş iyi mi kaç haftalık oldu
Bende iyiyim valla canım biraz zorlu geçiyor arada bir bebiş de iyi çok şükür 2 hafta sonra kontrole gidicemÇok şükür canım her ikimizde iyiyiz şu an 11 haftalık olduksen ne yaptın canım
Allah daha iyi etsin inşallah kuzum kaç aylıksınBende iyiyim valla canım biraz zorlu geçiyor arada bir bebiş de iyi çok şükür 2 hafta sonra kontrole gidicem
Amin canım mide bulantım var arada birde kusma oluyor bazi şeylerden de tiksindim oyle uğraşıyorum seninle aynı canım 11 haftalıkAllah daha iyi etsin inşallah kuzum kaç aylıksın
Allah yardımcın olsun canım bende hiç mide bulantısı olmadı ya anlamadım gittiAmin canım mide bulantım var arada birde kusma oluyor bazi şeylerden de tiksindim oyle uğraşıyorum seninle aynı canım 11 haftalık
Merhabalar bugun 8.ci günüm dün ve bugun test yaptım bliyorum igne etkisi olablr ama karnm cok ageıyo sırtmda öyle adet agrısı cekiyorum snki adet günüme 5 gün var ama testleri paylasyrum belirgin olan 7 digeri 8.gün sizce hamile olurmuyumMerhabalar. Önce Femara kullandım sonra 31 Ocak'ta ovitrelle iğne oldum. İlk iğne deneyimim. Doktor benden 8. ve 10. gün kan testi istedi, test sonuçlarına göre hamile değilsin regl ol yeniden Femara kullan sonra kontrole gel demişti.
8.gün beta hcg 5.4 (8 Şubat)
10.gün beta hcg 2.3 (10 Şubat)
18 gün oldu ben hâlâ regl olmadım.
Bu sabah ilk idrarımla prodoctor erken gebelik testi yaptım, hatta iki tane yaptım. Fotolar böyle. Bu ne şimdi kimyasal gebelik mi oldu acaba, kimyasal gebeliklerde de böyle çift çizgi çıkar mı?
Eki Görüntüle 3388870
8.günün fotoğrafı yokMerhabalar bugun 8.ci günüm dün ve bugun test yaptım bliyorum igne etkisi olablr ama karnm cok ageıyo sırtmda öyle adet agrısı cekiyorum snki adet günüme 5 gün var ama testleri paylasyrum belirgin olan 7 digeri 8.gün sizce hamile olurmuyum
Çok silik çıkmış eğer 8.gün yaptığınızda daha da belirginleştiyse gebelik olabilirMerhabalar bugun 8.ci günüm dün ve bugun test yaptım bliyorum igne etkisi olablr ama karnm cok ageıyo sırtmda öyle adet agrısı cekiyorum snki adet günüme 5 gün var ama testleri paylasyrum belirgin olan 7 digeri 8.gün sizce hamile olurmuyum
8.günün fotoğrafı yok
Çok silik çıkmış eğer 8.gün yaptığınızda daha da belirginleştiyse gebelik olabilir