- 20 Şubat 2024
- 78
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
EvetBu 8.gün mü
Son attığınız daha belirgin
Bana direk catlatma ovitrella vuruldu 8 gündür progestan fitil de kullanıyorum düşüğü engellemek için verdi doktorum sizce işe yarar mı cok tanodıgım gebe kaldıSon attığınız daha belirgin
8.gün erken ama ilerleyen günlerde tekrarlayın silikleşirse iğnedendir ama gittikçe belirginleşirse gebelik vardır
8.gün erken ama ilerleyen günlerde tekrarlayın silikleşirse iğnedendir ama gittikçe belirginleşirse t
İnşallah işe yarar iğneden önce ilaç kullandınız mıBana direk catlatma ovitrella vuruldu 8 gündür progestan fitil de kullanıyorum düşüğü engellemek için verdi doktorum sizce işe yarar mı cok tanodıgım gebe kaldı
Hayır kullanmadımİnşallah işe yarar iğneden önce ilaç kullandınız mı
Rica ederim rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah isteyen herkesi hayırlı haberlerinizi alırız inşallahTamamdır cok tesekkür ederm dualarnzı eksik etmeyin
Anladım herşey gönlünüzce olsun inşallahHayır kullanmadım
Testlerinize devam edin inşallah gittikçe belirginleşirHayır kullanmadım
Hergün mü yapmam lazım sizceTestlerinize devam edin inşallah gittikçe belirginleşir
Bu gün 8.gününüz ise 11 ya da 12.günde tekrar yapın cumartesi veya pazar üst üste yapmak psikolojik olarak yoruyor insanıHergün mü yapmam lazım sizce
Zaten iğnenin etkisi 14.günde tamamen geçmiş oluyorHergün mü yapmam lazım sizce
Kesnlkle öylee iğne bile olsa sevniyor insan cift görnce insallah 11 12 de görmek nasip olırBu gün 8.gününüz ise 11 ya da 12.günde tekrar yapın cumartesi veya pazar üst üste yapmak psikolojik olarak yoruyor insanı
Amin inşallah bu süre içinde fazla ağır şeyler yapmamanızı öneririm ağır kaldırmayın kesinlikleKesnlkle öylee iğne bile olsa sevniyor insan cift görnce insallah 11 12 de görmek nasip olır
İnanın dikkat etmeye calısıyorum markette calsıyoeum sürekli kasadayım bu yüzdenAmin inşallah bu süre içinde fazla ağır şeyler yapmamanızı öneririm ağır kaldırmayın kesinlikle
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum bizimle de paylaşın olur muİnanın dikkat etmeye calısıyorum markette calsıyoeum sürekli kasadayım bu yüzden
Tamamdır insallahHayırlı haberlerinizi bekliyorum bizimle de paylaşın olur mu
Aksam üstü eşim illa erken gebelk test yap ddi adetime 8 gün var yaptm hem onu hmde kaset test olan silik cizgide gitti yok bişiTamamdır insallah