- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
- Konu Sahibi Kardelen3804
Kasık ağrıları gayet normal korkmaBenşm mesela bugunde sag kasık agrım var korkutuyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasık ağrıları gayet normal korkmaBenşm mesela bugunde sag kasık agrım var korkutuyor beni
Progestan yan etkisi baş dönmesi olabilir mi acaba biliyo musunuzKasık ağrıları gayet normal korkma
Hiç kullanmadım bilmiyorumProgestan yan etkisi baş dönmesi olabilir mi acaba biliyo musunuz
Reçetesinde felan yazmıyor mu ya da internetten de bakabilirsinizProgestan yan etkisi baş dönmesi olabilir mi acaba biliyo musunuz
Aşırı yorgunluk ve uyku hali var. İğnenin ilk günlerinde aşırı gaz problemi vardı birde iğnenin ilk 3 günü falan kasıklarımda batmalar oldu, şimdide sol göğüsüm biraz acıyor sağ göğsümde hiçbirşey yokKızlar yaa. Aklıma takıldı şimdi bende pcos var adetlerim düzensiz... Çatlatma iğnesinin 16. Günü kaset test yaptım negatif çıktı. Doktorum bana gebe değilsen kesin adet olursun demişti hiç adet belirtisi yok... Acaba adet olucaksam ne zaman olurum
Çıktı canım hamileymişim
Canım bu arada bebepini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende kayserideyim özel hastaneye mi gidiyorsun gidiyorsan hangi doktora gidiyorsunKardelen
İğnenin etkisiyle oluyor etkilerin çoğu adetinzde düzensizmiş hesaplama yaptınız mı yaptıysanız kaç gün var adet gününüzeAşırı yorgunluk ve uyku hali var. İğnenin ilk günlerinde aşırı gaz problemi vardı birde iğnenin ilk 3 günü falan kasıklarımda batmalar oldu, şimdide sol göğüsüm biraz acıyor sağ göğsümde hiçbirşey yok
Amin canım allah razı olsun ben fakülteye gidiyorum tedavimi tüp bebek ünitesinde Fulya çağlı da gördümCanım bu arada bebepini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende kayserideyim özel hastaneye mi gidiyorsun gidiyorsan hangi doktora gidiyorsun
Yazıyor canım yan etkilerinde var baş dönmesi ama beni çok fazla etkiliyor zaten adet olursam bırakıcam ilacı az daha bekliyorum iğneden sonra 14.gündeyimReçetesinde felan yazmıyor mu ya da internetten de bakabilirsiniz
Hayırlısı olsun canım ama çok fazla okursa bi doktoruna söyle istersenYazıyor canım yan etkilerinde var baş dönmesi ama beni çok fazla etkiliyor zaten adet olursam bırakıcam ilacı az daha bekliyorum iğneden sonra 14.gündeyim
Vajinal olarak kullan diyecek yüksek ihtimalle bakalım yarın test yapmayı düşünüyorum ona göre artıkHayırlısı olsun canım ama çok fazla okursa bi doktoruna söyle istersen
Aynen bi test yap hamileysen belki de o yüzden fazla etki yapıyor olabilir dikkat etVajinal olarak kullan diyecek yüksek ihtimalle bakalım yarın test yapmayı düşünüyorum ona göre artık
Hamilelikte de kullanılıyor diye biliyorum Progestanı amaAynen bi test yap hamileysen belki de o yüzden fazla etki yapıyor olabilir dikkat et
Hiç bilmiyorum ki canmHamilelikte de kullanılıyor diye biliyorum Progestanı ama
Canım bu arada bebepini inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende kayserideyim özel hastaneye mi gidiyorsun gidiyorsan hangi doktoraKardelen
Hmm tamamdır canımAmin canım allah razı olsun ben fakülteye gidiyorum tedavimi tüp bebek ünitesinde Fulya çağlı da gördüm
Ocak 4 TE olmuştum pazar günü adet günüm... Şubat 4 TE yani. Ama ben duphaston kullanarak adet olmuştum. Doktor bana iğneden sonra hiçbir ilaç kullanma gebe değilsen adet olursun kendiliğinden olursun demiştiİğnenin etkisiyle oluyor etkilerin çoğu adetinzde düzensizmiş hesaplama yaptınız mı yaptıysanız kaç gün var adet gününüze
Şuan gelen giden yok bugün iğneden sonra 17. Günüm pazar gününe kadar bekleyeyim eğer olmazsam kan testi veririmOcak 4 TE olmuştum pazar günü adet günüm... Şubat 4 TE yani. Ama ben duphaston kullanarak adet olmuştum. Doktor bana iğneden sonra hiçbir ilaç kullanma gebe değilsen adet olursun kendiliğinden olursun demişti