- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
Sağlıkla alın kucaginiza inşallah benim de 14. Günüm bugün 12.13 testlerim silik çizgi çıktı bugün başka marka yaptım negatifti yarın kan vericem belirtileriniz neydi acaba14. Gun kanda ögrendim idrar testinde negatif cıktıö bende kan verdim
Bugün test verdim değerim düşmüş negatif 0.457 olmusDüşük çıkmış ama yükseledebilir ümüidini kaybetme
Olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallahBugün test verdim değerim düşmüş negatif 0.457 olmus
Göğüs ağrında oldu mu canım benimde iğneden sonraki 13.günüm 8.günden beri akıntım kasık ağrım bel ağrım ve göğüs ağrım var sanki adet olucakmışım gibi o yüzden umudumu kaybetmiştim aslında test yapmaya bile korkuyorumBel agrınız hala oluyor mu acaba veya kasık agrısı falan ben 5. Haftaödayım bel agrım kasık agrım oluyor . Beta artısım iyi dr 30 u gel dedi bana progestan kullanıyorum birde akıntım var fazlalastı gebelikten sonra normalmi acaba
Test yaparsanız çıkar bende de böyle ağrılar vardı hemen bi test yapınGöğüs ağrında oldu mu canım benimde iğneden sonraki 13.günüm 8.günden beri akıntım kasık ağrım bel ağrım ve göğüs ağrım var sanki adet olucakmışım gibi o yüzden umudumu kaybetmiştim aslında test yapmaya bile korkuyorum
Ama daha erken değil mi canım 13.gün bugün çarşamba yapmayı düşünüyorumTest yaparsanız çıkar bende de böyle ağrılar vardı hemen bi test yapın
Ben de 14.günde öğrendim canım gebeliğimi zaten önemli olan 14.günAma daha erken değil mi canım 13.gün bugün çarşamba yapmayı düşünüyorum
Ben bugün baya üzüldüm bence erken yapın testimizi çünkü umut etmek daha kotuBen de 14.günde öğrendim canım gebeliğimi zaten önemli olan 14.gün
Kasık ağrım adet olucakmışım gibi ya sanki yarın olucamBen de 14.günde öğrendim canım gebeliğimi zaten önemli olan 14.gün
Üzme kendini hayırlısını dile herzamanBen bugün baya üzüldüm bence erken yapın testimizi çünkü umut etmek daha kotu
Benim ilk belirtim o ağrıydı her an adet olucam korkusuyla uyanıyordum adetine kaç gün varKasık ağrım adet olucakmışım gibi ya sanki yarın olucam
İğneden sonra 13.gün bugün doktorum 15.gün test yaparsın dedi onu bekliyorum adetime 5 gün var görünüyor ama benim adetlerim düzensizdirBenim ilk belirtim o ağrıydı her an adet olucam korkusuyla uyanıyordum adetine kaç gün var
Anladım canım hayırlısı olsunİğneden sonra 13.gün bugün doktorum 15.gün test yaparsın dedi onu bekliyorum adetime 5 gün var görünüyor ama benim adetlerim düzensizdir
Evett akıntım vardı özellikle ben enfeksiyon sanmıstım gebeymişimGöğüs ağrında oldu mu canım benimde iğneden sonraki 13.günüm 8.günden beri akıntım kasık ağrım bel ağrım ve göğüs ağrım var sanki adet olucakmışım gibi o yüzden umudumu kaybetmiştim aslında test yapmaya bile korkuyorum
Benimde asetlerim düzensizdir normalde 32 gunde bir olursum bazen 40 ama iğneden 14 gun sonra kanda gebeliğim belli olduİğneden sonra 13.gün bugün doktorum 15.gün test yaparsın dedi onu bekliyorum adetime 5 gün var görünüyor ama benim adetlerim düzensizdir
İnşallah bence gebeyimdir canım yaEvett akıntım vardı özellikle ben enfeksiyon sanmıstım gebeymişim
Benşm mesela bugunde sag kasık agrım var korkutuyor beniBenim ilk belirtim o ağrıydı her an adet olucam korkusuyla uyanıyordum adetine kaç gün var
16sında oldum çatlatma iğnesini 15inde 17sinde ve 19unda ilişki olduBenimde asetlerim düzensizdir normalde 32 gunde bir olursum bazen 40 ama iğneden 14 gun sonra kanda gebeliğim belli oldu
İki taraflıda var aşırı üşüme gaz saçma sapan bir sürü şey varBenşm mesela bugunde sag kasık agrım var korkutuyor beni
Bi de benim çok fazla baş dönmem oluyor Progestan kullanıyorum ondan mı acabaİki taraflıda var aşırı üşüme gaz saçma sapan bir sürü şey var