-
- Konu Sahibi Kardelen3804
Benmimde suan 6. Günüm kadık batması var. Sizin sonucunuz nedirBenim catlama iğnesi oldugu gunun 6.gunu bugun.yasadiklarım iğne etkisi mi yoksa benmi boyle hissetmek istiyorum acaba orayi cozemedim .kasığıma birden giren kramplar saniyelik sanki karnım geriliyo gibi surekli uyuma isteği kasık agrisi dokununca sanki adet olucakmisimda onun sancisiymis gibi hamile kalan arkadaslara sormak istiyorum 12.güne kadar kısa kısa sizi yormucaksam gün gün belirtilerinizi yazabilme imkaniniz varmi acaba banada merak edip arastiran kardeslerime arkadaslarima yardimci olmus olursunuz
Sonucunz nedrOy bu agrı bana her seyi unutturuyo sbah kalkınca bişe yok saat 4-5 ten sonra kasıgım belim yerinden ayrılıyor insallah hamilelik belirtisidir önceki tadvimde böyle olmamıstı . Ama cok umutlanmıyrum ayım 2 si iğne oldum bidaha 16 sı 17 si test yapacam
Adetime 1 hafta kala başlamıştıBatmalar hangi gün başladı? Benim 6. Günü sabahtan beri batmalar var
Şükür 7 haftalık hamileyimSonucunuz nedir?
Kasık batmaları yoğun akıntı ve adet sancıları gibi ağrılarım vardıMerhaba çatlatma iğnesinden sonra bir belirtiniz oldumu?
Merhabalar benimde su anda öyle ağrılarım var 9 gün oldu dayanamadım test yaptım 2,07 çıktı sağlık ocağındaki doktor düşebilir de yükselebilir de dedi sizce erken mi yada düşme imkanı daha mı yuksekKasık batmaları yoğun akıntı ve adet sancıları gibi ağrılarım vardı
Evde test yaptınız mı peki 9.gün nasıl olur pek bi fikrim yok ama sonra ki günler evde testle deneyin derim benMerhabalar benimde su anda öyle ağrılarım var 9 gün oldu dayanamadım test yaptım 2,07 çıktı sağlık ocağındaki doktor düşebilir de yükselebilir de dedi sizce erken mi yada düşme imkanı daha mı yuksek
İnşallah yükselirMerhabalar benimde su anda öyle ağrılarım var 9 gün oldu dayanamadım test yaptım 2,07 çıktı sağlık ocağındaki doktor düşebilir de yükselebilir de dedi sizce erken mi yada düşme imkanı daha mı yuksek
Evde test yaptım biri silik çizgi diğeri hiç bsy cikmadi kafam karıştı resmenEvde test yaptınız mı peki 9.gün nasıl olur pek bi fikrim yok ama sonra ki günler evde testle deneyin derim ben
İnşallah yukselirİnşallah yükselir
Merhaba evet vardi belirtilerim şişkinlik mide yanması göğüslerim çok ağrıyordu özellikle uç kısmı tuvalete çok cıkıyordum bide öğrendikten sonra belirtiler daha da çoğaldı şuanda da mide bulantilarim çok var.Gebeliği öğrenmeden önce bir belirtiniz oldu mu?
İki testin arasında ki fark varmıydı marka ya da erken gebelik olarak varsa resimler atabilirsinEvde test yaptım biri silik çizgi diğeri hiç bsy cikmadi kafam karıştı resmen
Paylaştım cnmİki testin arasında ki fark varmıydı marka ya da erken gebelik olarak varsa resimler atabilirsin
Aynı günlerde mi yaptınız bunları
Hayır silik olanı dün yaptım diğer boş olanı bugunAynı günlerde mi yaptınız bunları
Bugün bir arkadasla konuştum 1,19 değeri çıkmış ve sonra dan bu değer yükselmiş şimdi hamileymisAynı günlerde mi yaptınız bunları
Anladığım kadarıyla silik çıkan testiniz iğne etkisiyle çıkmış olabilir çünkü gebelik olduğu zaman çizginin giderek koyulaşması gerekirHayır silik olanı dün yaptım diğer boş olanı bugun
Evet olabiliyor öyle siz yarım tekrarlayın testinizi eğer ki testiniz koyulaşırsa gebelik vardırBugün bir arkadasla konuştum 1,19 değeri çıkmış ve sonra dan bu değer yükselmiş şimdi hamileymis