Çatlatma iğnesi

Alttan bakti keseyi gördük canım o zaman 5 haftalikti şuan 7 haftalık bugün gittim muayeneye kalp atışını da dinledik hersey iyi çok şükür sıkıntı yok sen naptin gittin mi kontrole
Evet canım gittim bende kontrole kalp atışını da duyduk herşey yolunda şükür folik asite başladım şubatta tekrar gideceğim inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba öncelikle hayırlı olsun çatlatma iğnesinden önce ilaç kullanmış mıydınız ve sorununuz Pcos muydu acaba bir de iğneden sonra kaçıncı gün ağrılarınız başlamıştı

Merhaba öncelikle hayırlı olsun çatlatma iğnesinden önce ilaç kullanmış mıydınız ve sorununuz Pcos muydu acaba bir de iğneden sonra kaçıncı gün ağrılarınız başlamıştı
Merhaba teşekkür ederim evet bende de Pcos vardı adetimin 3.gününden itibaren beş gün olmak üzere femara kullandım daha sonra yumurta takibi yapıldı ve Aralık 15 de iğnemi yaptırdım iğneden sonra ufak tefek bel ağrılarım oluyordu yumurtam çatladığı için olduğunun farkındaydım yaklaşık 1 hafta kadar hafif ağrılarım oldu daha sonra adetime 4 5 gün kala her an adet olacakmışım gibi kasılmalar ve ağrılar yaşadım

Teşekkür ederim açıklama için bende de Pcos var bende adetin 4.gününden itibaren femera kullandım yumurta takibi yapılıp ovitrelle oldum 9.günüm bugün beklemedeyim beyazımsı akıntı oluyordu çok fazla şimdide göğüslerimde baya ağrı başladı siz yaşamış mıydınız göğüs ağrısı

Göğüslerimde de ağrı vardı göğüs üzerinde ki damarlar belirginleşiyor baktığımda görebiliyordum bu belirtileri ama adet öncesi belirtisi diye düşünmüştüm ben

Göğüslerimde de ağrı vardı göğüs üzerinde ki damarlar belirginleşiyor baktığımda görebiliyordum bu belirtileri ama adet öncesi belirtisi diye düşünmüştüm ben
Aynen canım bende şuan öyle düşünüyorum çünkü adet olmadan önce hep olur göğüs ağrım falan o yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım diyebilirim

Maşallah canım Ben Kayseri de yaşıyorum ya sen
Ya bende kayseriliyim ama maraş göksunda yaşıyorum öncesinde erzincandaydim eşim buraya tayin istedi birkaç ay önce buraya taşındık eşim buralı kayseriye çok gelip gidiyorum ailemin yanına kayserinin neresindensiniz acaba ben sarızlıyım avşarım ailemde beyazşehirde oturuyor

Aynen canım bende şuan öyle düşünüyorum çünkü adet olmadan önce hep olur göğüs ağrım falan o yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım diyebilirim
Ümitsizliğe kapılma bende çok ümitsizdim resmen adeti bekliyordum en güzel şeyler hiç ummadığın anda gerçekleşiyor rabbime sığın ve herzaman için hayırlısını dile tez zamanda senin de güzel haberlerini alırız inşallah

Ben argıncık tarafında oturuyorum aslen ağrılıyım

İnşallah canım bende öyle dua ediyorum rabbim hepimize nasip etsin

Canım senin mide bulantıların var mı benim hiç yok da
Var valla canım midem çok bulanıyor ama kusma yok gunduzleri daha cok oluyor bazen ne yemek yiyesim geliyor ne yapasım geliyor hicbisey istemiyor canım doktoruma söyledim prilam hap yazdı bulantı için dün içtim baya bir rahatlattı dünden beri mide bulantım kalmadi yemek fln da yiyebiliyorum

Merhabalar kızlar çatlatma iğnemin 11.günü kaset testi ilk akşamüstü yaptığımda çok hafif gölge gibi bir çizgi görüyordum şimdi baktım biraz daha koyulaşmış. Kuruma çizgisi dediğimiz bu mu oluyor acaba

11.gün erken olabilir canım iğnenin etkisinden pozitiflik olabiliyormuş benimde 9.gün iğneden sonra bekliyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…