- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
-
- Konu Sahibi Kardelen3804
Evet canım benimde ilk gebeliğim 3 yıllık evliyimAnladım canım argıncık yakın bizim oraya seninde mi ilk gebeliğin kaç yıllık evlisin?
Anladım canımVar valla canım midem çok bulanıyor ama kusma yok gunduzleri daha cok oluyor bazen ne yemek yiyesim geliyor ne yapasım geliyor hicbisey istemiyor canım doktoruma söyledim prilam hap yazdı bulantı için dün içtim baya bir rahatlattı dünden beri mide bulantım kalmadi yemek fln da yiyebiliyorum
Canım 9.gün negatife dönmüştüm ben erken gebelik testinde o yüzden merak ettim açıkçası. Resimde belli mi bilmiyorum ama belki de ben görmek istediğim için görüyorumdur11.gün erken olabilir canım iğnenin etkisinden pozitiflik olabiliyormuş benimde 9.gün iğneden sonra bekliyorum daha
Bunu kaçıncı günde yaptın canımCanım 9.gün negatife dönmüştüm ben erken gebelik testinde o yüzden merak ettim açıkçası. Resimde belli mi bilmiyorum ama belki de ben görmek istediğim için görüyorumdur
Üsttekinde hayalet çizgi görüyorum amaCanım 9.gün negatife dönmüştüm ben erken gebelik testinde o yüzden merak ettim açıkçası. Resimde belli mi bilmiyorum ama belki de ben görmek istediğim için görüyorumdur
11.günde canımBunu kaçıncı günde yaptın canım
En azından delirmiyorum sen de gördüysen teşekkür ederim canımÜsttekinde hayalet çizgi görüyorum ama
Bu gün yani11.günde canım
İki testte aynı günün mü11.günde canım
Evet canım sabah yaptım yaklaşık 2 saat sonra da çizgiyi gördüm. O yüzden kurumadır diye de düşünüyorumBu gün yani
İki saatte çok geçmiş elinde başka test varsa tekrarla istersen ama kuruma çizgisi olabilir büyük ihtimalleEvet canım sabah yaptım yaklaşık 2 saat sonra da çizgiyi gördüm. O yüzden kurumadır diye de düşünüyorum
Bi yakından çekebilir misinCanım 9.gün negatife dönmüştüm ben erken gebelik testinde o yüzden merak ettim açıkçası. Resimde belli mi bilmiyorum ama belki de ben görmek istediğim için görüyorumdur
Tekrarladım erken gebelik vardı bi tane elimdeİki saatte çok geçmiş elinde başka test varsa tekrarla istersen ama kuruma çizgisi olabilir büyük ihtimalle
O kuruma çizgisidir iki saat sonra çıkmış zaten olsun ümitsizliğe kapılma rabbim gönlüne göre versin inşallahTekrarladım erken gebelik vardı bi tane elimdenegatif
İnşallah canım teşekkür ederimO kuruma çizgisidir iki saat sonra çıkmış zaten olsun ümitsizliğe kapılma rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rica ederim canımİnşallah canım teşekkür ederim
Batmalar hangi gün başladı? Benim 6. Günü sabahtan beri batmalar varMerhaba arkaşlar ben ayın 15inde çatlatma iğnesi yaptım bu gün iğnenin 14üncü günü ara ara kasık batmalarım bel ağrılarım oluyor adetime 3 gün var ani bir harekette bile kasıklarımda batma oluyor iğneden sonra hamile kalanlar belirtilerinizi paylaşabilir misiniz
Sonucunuz nedir?Merhaba arkaşlar ben ayın 15inde çatlatma iğnesi yaptım bu gün iğnenin 14üncü günü ara ara kasık batmalarım bel ağrılarım oluyor adetime 3 gün var ani bir harekette bile kasıklarımda batma oluyor iğneden sonra hamile kalanlar belirtilerinizi paylaşabilir misiniz
Merhaba çatlatma iğnesinden sonra bir belirtiniz oldumu?Amin canım benim inşallah hepiniz dualarımda olacaksınız
Gebeliği öğrenmeden önce bir belirtiniz oldu mu?Beta hcg değeriniz kaç çıktı acaba merak ettim bende 20 Aralıkta catlatma iğnesi yaptım doktorum iğneden sonra 14. Gün kan vermemi söyledi verdim 277 çıktı hcg iki gün sonra tekrar verdim 646 çıktı sonra tekrar verdim dün 1605 çıktı yarın tekrar vericem carsamba da ultrasonla bakacak bu arada hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah