- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 22
- Konu Sahibi Kardelen3804
Kaç gün var adetinizeYarın bir tekrar yapacağım adet ağrısı gibi ağrı çekip duruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var adetinizeYarın bir tekrar yapacağım adet ağrısı gibi ağrı çekip duruyorum
Merhaba iğnenizin kaçıncı günü acaba?
İğneden 14 gün sonra etki tamamen geçiyor zaten doktorlar 14.gün test yapılmasını öneriyorlarÇatlatma iğnesi sonra 14 gün geçtikten sonra adet olunuyormus bugün 9 gunum
Aynen bende bekleyeceğim umarım tutar yaİğneden 14 gün sonra etki tamamen geçiyor zaten doktorlar 14.gün test yapılmasını öneriyorlar
9 günüm bugunMerhaba iğnenizin kaçıncı günü acaba?
İnşallah canım herşey gönlünce olsunAynen bende bekleyeceğim umarım tutar ya
Amin cnm benim insallahİnşallah canım herşey gönlünce olsun
Benim de 11.günüm test yapmayı bıraktım 14.güne kadar doktorum da öyle demişti. Dua edelim koyulaşsın çizgiler9 günüm bugun
Yarın bi tekrarla testini hayırlı haberlerle inşallah9 günüm bugun
Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim de 11.günüm test yapmayı bıraktım 14.güne kadar doktorum da öyle demişti. Dua edelim koyulaşsın çizgiler
Sizin testte nasıl çıktıBenim de 11.günüm test yapmayı bıraktım 14.güne kadar doktorum da öyle demişti. Dua edelim koyulaşsın çizgiler
Hiç kan testi verdiniz miBenim de 11.günüm test yapmayı bıraktım 14.güne kadar doktorum da öyle demişti. Dua edelim koyulaşsın çizgiler
Benim elimde kaset test kaldı dün onu yapmıştım ama inanılmaz silik hayali bi çizgi vardı. Bıraktım artık yapmayacamSizin testte nasıl çıktı
Vermedim canım bel ağrım var göğüslerim zaten şiş ve uçları çok hassas. Geçen ay da yaşadım aynılarını o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum pazartesi kan vermeyi düşünüyorum 14.gündeHiç kan testi verdiniz mi
Amin inşallah bende öyleydim oldum olacağım diyordumAyy insallah pozitif olur sonucumuz . Ama dünden beri adet ağrısı gibi kasıkta ve belde ağrı var adet de olamıyorum bir turlu
Var mı resmiBenim elimde kaset test kaldı dün onu yapmıştım ama inanılmaz silik hayali bi çizgi vardı. Bıraktım artık yapmayacam
Ben hiç yasamamisyim ama şimdi çok kötü yaşıyorum benim de carsamba 14 gün bakalım ne olacakVermedim canım bel ağrım var göğüslerim zaten şiş ve uçları çok hassas. Geçen ay da yaşadım aynılarını o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum pazartesi kan vermeyi düşünüyorum 14.günde
Siz hamilemisinizAmin inşallah bende öyleydim oldum olacağım diyordum